Yang ku idamkan~~

Kulit Lin semakin hari semakin gelap..Semenjak Hari tue jadi cikgu ganti untuk PJK...huhuh...Aduhai..berjemur kat tengah panas tue..dok join sekali dengan budak-budak tue bermain..

siyes sun burn giler! Hari nie Lin beli dan nak cuba produk baru! dr body shop...He... The body shop MOisture White Shiso..Sape dh pernah pakai ek?? Leh kongsi x?? Hehehe.. dah beli baru nak tanya kan?? Itu la perempuan..nafsu!


Xpe! Lin just nak taw! heehe...pakai tetap pakai..dh melay
ang RM300 semalam...hahaha..kena pakai jugak!


5 comments:

cha said...

mahalnyaaa... tak mampu kita. harus guna sampai habis tu.

Siapa Lin?? said...

huhu... Ala..cha..sesekali merewardkan diri..3 bulan nie boleh guna..

ZyX said...

Suke tgk die rajin updated la ni.bkn hal pompuan je,hal semasa,artis...bdw,gud luck lynn... i still luv to read ur blog, cuma skrg sibuk travelling(jrg dpt komen2)..balik tido jer whole day..malam2,blogwalking..yeah!!

Siapa Lin?? said...

thanks so much zyx..

ZyX said...

Welcome,be my pleasure..
Psst...tips for u la, apa yg bleh jadi tarikan bile kite berblog? Contoh,u can blog d past,kenangan kite.. the happiest, the weirdest..
Yg paling sadis ker,even others life pn(tp dgn izin la,karang kna saman plak,hehe),se-hepi mana kita,se-sedih mana kita,let d readers feel it..itu kuas pnulisan..so,gud luck!!