Berapa Upah Lin??

Assalamualaikum...

Lin nak tanya pendapat korang yang ingin berkongsi..huhu..

Hari tue ade seorang guru yang ingin sambung degree nyer..meminta tolong Lin untuk buatkan assignment.. Dan masuk kali ini dah 3 assignment Lin buatkan..

Selama ini..semua die letak upahnya..Lin terima jek..

1st assignment : RM100
2nd Assignment : RM180
3rd : ??????

Tapi kali nie die mintak Lin yang bagitaw..Lin pun xtaw nak buat apa..sebab kali nie mcm leceh sikit jek la assgnmentnya..

Lin kena buat

--> Cari satu video dari you tube
---> Buat aktiviti untuk students..
---> Buat blog untuk cikgu tue.. Dan letak semua isi dalam tue juga..

So..Lin xtaw mcm mana nak letak harga..

7 comments:

~caHaYa MaTaKu~ said...

kalo kak moi mebi mek mahal sket kot... ye la..sume idea kite.. dia just gune je.. betul ikhlas tu penting... tp tenaga tuk mencari... otak yg berpintal2... so.. lyn letak la amaun tuh... ckp ngan dia... bukan nk demand... tp itu yg perlu.... kalo dia xmo bayar..suh dia wat sendiri... :)

Siapa Lin?? said...

heheh..yelah kak bape ek kak..
sebab die kata sebut jek..hahaha

~caHaYa MaTaKu~ said...

depends pada idea lyn la syg.... kalo mende tu terlalu wat lyn byk idea banyak story.. makap lebih la syg.. 2 or 3 ke?? skang pon dia bg 1 lebih kan?? lyn yg perlukan... bukan akak...

Siapa Lin?? said...

3?? hehehhe
thanks for your comment kak

~caHaYa MaTaKu~ said...

ur welcome la syg... xdehal..mende kecik...

Anonymous said...

soh die bg cek kosong je..
hehehe..

Siapa Lin?? said...

cek kosong pulak abg nie