Top 14 muka seiras contest


Ok! now pengumuman top 14... Maaf yek! sebab my hubby sangat2 susah untuk pilih... Dah pilih yang ini...Tiba-tiba Lin pulak yng kata yang tue x sama ke?? Hahah
a.. sangat susah! ...
Jadi...Lin Nak buat top 14.. Lin akan buat cabutan bertuah l
epas ini..... Dan siapa yang bernasib baik akan dipilih.. Adil x??

Berikut senarai gambar...Lin x link kan yek!...


"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"











Ade bantahan sila comment yek! Sebelum 12 tengah hari.....


p/s : Bagi sesiapa yang tidak tersenarai..anda pun seiras... thanks for joining...

Join lagi contest lin yang akan datang,... Jgn x join yek!

9 comments:

Miza Yusof said...

semoga miza bertuah. amin :)

cha said...

suami isteri pun dah nampak macam adik beradik, TAHNiAH Lynn, dapat mengeluarkan result dgn sepantas yg mungkin.

Cute MuM said...

tahniah semua....seiraslah korang...

♥♥LiSsA♥♥! said...

salam. hihih. ta sgka lisa terpilih.
harap2 ada lah rezeki menang.
thanks kak lynn:):)

yatie chomeyl said...

yea..masuk top 14 jugak ;)

MiMi PeONy said...

tahniah semua...

MuniQazrina said...

ermmm..sy dpt masuk top 14 pun dh kira ok!!next time cuba lg..

Miza Yusof said...

salam. hai lynn :)

boleh tak miza nak minta lyn remove gambar miza ? yang border pink ada gambar love tu. harap sangat lynn boleh remove.

terima kasih.

Azlina said...

Ok Miza.. Lin remove kan.. Sorry .. Tak perasaan comment nie