Alhamdulilah, Saya bukan Penganggur lagi

Assalamualaikum, 

Alhamdulillah, Hari nie Lin dapat call dan email daripada sebuah Institusi Swasta di Johor Bahru memberitahu bahawa Lin diterima sebagai salah seorang Pensyarah Matematik di sana. 
Akhirnya, cita-cita Lin dari kecil untuk menjadi seorang pendidik tercapai walaupun institusi swasta. Bersyukur sangat. Terima kasih kepada family Lin dan En.Izzat yang sentiasa memberi dorongan dekat Lin..

Nanti Lin dah lapor diri Januari 2011, Lin akan ceritakan pengalaman Lin masa iinterview dan mengajar yek...

Seharian Dgn Air Mata!

Assalamualaikum,

Orang kata Air Mata seorang GADIS adalah berharga dan senjata untuk seorang LELAKI...Tapi kali ini mungkin Lin dah lama tidak mengeluarkan air mata, dan hari nie officially air mata nie keluar.. ='( 

Kenapa??? Bukan sebab lelaki, tetapi sebab masalah Lin sendiri...

"Sampai bila aku nak macam nie?? Bila aku nak lepas dari kehidupan yang mcm nie?? semuanya salah... " 

itulah monolog Lin seharian dengan air mata

Poyo ke Bercinta?

Assalamualaikum,

Pagi-pagi ahad nie, Lin terfikir bila tengok kat wall facebook... Ramai betul kawan-kawan Lin yang dah BF (BOYFRIEND), dan ada yang tunang...
Pelbagai perangai setiap pasangan, ada yang dah lama Lin tengok die berkawan , sejak sekolah rendah lagi.. hehehe.. nampak sweet ..alhamdulillah sampai sekarang.. Ada yang asyik dok bertukar sana sini, ada yang baru sahaja putus.. 


Setiap pasangan yang Lin tengok meluahkan perasaan masing-masing dengan pelbagai cara... Kadang-kadang meluat pun ade.. hehehe.. Tapi biasa la, orang tengah bercinta kan??
Cuma, Lin kagum dengan pasangan-pasangan yang tak mengambil masa yang lama pun untuk berkawan/ couple.. kenal waktu zaman universiti, lepas grad terus jek tunang.. Bgus la.. Maksudnya diorang memang serious dalam hubungan mereka kan?? 


hehehe... Lin cakap orang, Lin nie?? hahaha.. Entahlah, tiba-tiba terfikir jek... Macam orang , macam ragamnyer..ada yang poyo ada yang sweet.. 


Lastly, Lin nak ucapkan tahniah pada kawan-kawan Lin yang baru jek bertunang, yang dah kahwin dan nak berkahwin.. Tahniah untuk Korang semua..
 

Penat Mencari Kerja

Assalamualaikum, 

Buat masa sekarang Lin penat mencari kerja..sampai tak de mood nak update blog..

Ya Allah, kuatkan hati Lin

Semakan Temuduga KPLI Januari 2011

Assalamualaikum, 

Lin cuma nak berkongsi dan nak beritahu kepada blogger yang hari tu sempat ambil MTeST untuk KPLI.. dah boleh semak taw.. So ..semak yek! 

Good Luck for your interview! Teruskan usaha kamu dalam bidang perguruan..


Semakan Talian Temuduga

GSTT dibuka Sekarang!

Assalamualaikum,

Maaf sebab Lin tak ada masa sangat nak jenguk blog ni bila kat rumah.. Cewah! hahaha.. InsyaAllah Lin akan cuba..

Ok! Sekarang ni pada sesiapa blogger atau sedara atau kawan blogger yang ingin menjadi seorang guru tapi tak de peluang lagi....cuba peluang yang ini iaitu GSTT... untuk sesiapa yang mempunyai Degree bukan pendidikan tetapi ingin menjadi seorang pendidik... So.. try apply sekarang ok!

 PERMOHONAN GSTT ONLINE...

Try apply, kalau dapat..bagus la dan buat yang terbaik..sebab kalau anda menjadi seorang guru GSTT yang baik dan cemerlang atau dapat meraih pencapaian yang memberangsangkan di kalangan pelajar-pelajar nanti...mana la tau pengetua-pengetua sekolah tawarkan anda KDC... boleh la terus jadi guru tetap!

Kan?? Maklumlah susah kot nak dapat KPLI sekarang kan?? Kalau dapat pun bukan opsyen yang kita minat kan?? so! cuba ok..


Good Luck

Best naik siput!

Assalamualaikum,

Lin baru sampai Muar...penat..huhuhu.. macam Lin yang drive kan?? hahaha..
Lepas maghrib tadi, terus gerak ke Muar..

sebenarnya Lin hanya tumpang sekaki jek dengan En.Izzat..Sebenarnya En.Izzat konvoi beramai-ramai dengan rakan sekerja untuk ke Seremban sebab kena outstation kat sane.. huhu..outstation lagi kan?? tue la..Lin pun dah naik pening!

Ok! berbalik kepada tajuk kat atas! "Siput oh siput" hehehe.. apa kena mengena?? Ada kena mengenanya...Lin balik tadi naik siput..hehehe.. best taw naik siput nie! Laju..korang taw tak kenderaan apa tue?? hehehe..

Xtaw kan?? hahaha.. nanti Lin bagitaw after dah ambil gambar siput yang Lin naik tue.. Best! mana tak nya..laju jek! 

Ok! Nyte!

Sama ke??

Assalamualaikum, 

Entri kali ini ringkasnya.. Hahaha.. Lin tengah makan tadi, tiba-tiba ada seorang makcik nie datang kat Lin.. Nak taw apa dia ckp kat lin??
Hahaha.. Dia cakap macam nie

" Adik ni, adik SHALIN ZULKIFLI ke?? "
Lin kebingunggan terus mengelengkan kepala.. Hahaha..

Dia nak cover malu dan berkata 
 " Muka adik mcm SHALIN ZULKIFLI"..
Aduhai makcik, mesti peminat tegar SHALIN ZULKFLI...

Gambar Hiasan : Sumber google

Announcement!! Perutusan Raja Sehari!

Assalamualaikum, 



Ye! Lin dah nak kahwin dengan En.Izzat akhirnya...




Ops! Berangan pulak!!... 










Lepas makan dengan En.Izzat tadi, terus tengok facebook. Lin dapat undangan majlis kahwin daripada dua orang kawan Lin! Sangat terkejut!...
Apa-apa pun, Lin nak ucapkan tahniah pada kalian berdua, Bestnyer dah nak kawen dah.. jelesnya!.. 
Congrats ya! InsyaAllah Lin akan datang..

First kawan Lin ..iaitu Saufi! Coursemate masa degree dulu.. huhu..dah kawen dah kamu..Dulu kamu senyap jek dalam kuliah..

Yang Lin tertarik, Kad jemputan yang dia buat nie melalui facebook sangat lawa.. Canggih dah sekarang kan?? Lawa2..gambar pun lawa-lawa....Nie Lin curi dua gambar diorang...





Sorang lagi nie..Shahirah! Classmate sekolah agama dulu.. Kecik jek! Tapi dah kahwin. Sungguh bertuah kamu...

Lagi sekali! Tahniah dari Lin.. 



Psst : En.Izzat, Bila lagi nie?? Nanti wat kad jemputan kahwin macam tue jugak yek! hehehe..

Book Fair!

Assalamualaikum, 

Lin baru lepas exam! huhu.. Alhamdulillah.. Sekarang, masih di UTM Skudai sebab nak tunggu sampai minggu depan..
Knp Minggu depan?? Sebab Lin nak pergi ambil draft thesis Lin dan Lin tak sabar nak pergi jilid!

Lin dapat tahu ada book fair pulak kat Danga city Mall..hurm.. Nak pergi ke tak nak?? Memang nak g... Nak g borong Novel! hahaha... Ade pelancaran novel baru lagi..Iman Suraya! Dah la dua orang penulis yang Lin memang minat penulisannya ada kat sana nanti! Hurm....Tapi.. Nak pergi mesti kena ada Duit kan??


Duit Upah Assignment yang Lin ambil hari tue untuk Thesis Lin nanti..Hurm..Entah berapa pulak kena.. Hurm.. Ada tak sesiapa nak bagi Lin kerja sampingan! huhu.. Nak duit before 5 Disember nie! nak borong novel dan Novel-novel English yang best! Dah lemah sangat English Lin nie.. hurm.. 

Plizz! ada sape yang nak upah Lin apa-apa tak?? ='(

Iphone 5G ! Latest one!

Ha.. baru jek heboh-heboh pasal Iphone 4G kan?? skang lin dengar bakal keluar Iphone5... bila keluar?? insyaAllah July 2011.. Sangat power dan smart! hehehe..

So..sesiapa yang nak beli Iphone 4G tue..tunggu July tahun depan ok! terus angkat the latest ..hehehe...

Lin tetap bersyukur dapat Iphone 3Gs.. hehehe.. So.. ini die Iphone5 yang bakal keluar!
 Best tak?? Jom angkat ramai-ramai..

Iphone 3Gs Free!


Gambar sumber google


Salam kepada semua pembaca entri kali ini.. 

Lin minta maaf sebab tak update sebab weekend lepas Lin dan En.Izzat menghadiri majlis kahwin kawan En.Izzat di Cheras.. So..Lin ingat nak update waktu malam.. tapi Lin tak sempat sebab dah dok lepak2.. malam-malam dah ngantuk.. Tapi fun dengan kawan-kawan En.izzat.. hehee..
Ok! Lin nak bagitaw something nie..! hehehe..

Psstt! Lin dapat Iphone 3Gs ..hehehe.. free gtu! hehee.. Apa?? Sapa yang bagi?? Sapa lagi..En.Izzat la... Tapi bukan lin jek yang dapat..En.Izzat pun tak ketinggalan jugak! ish! membazir jek kan?? Bila nak kawin nie?? hahaha..

Nanti Lin tunjuk gambar ek! sekarang nie memang xdapat sebab tak sempat nak ambil gambar pun.. Lagi pun Lin kat kampung! 

Update Apabila berada Di KL..

"Peng"update"tan akan berlaku selepas Lin berada di KL malam karang..InsyaAllah... 

Lin nak pergi jengah majlis kahwin kawan En.Izzat.... hehehe.... nak pergi ambil aurah! 
Bye!

Kelamin Lelaki menjadi Perempuan! Jom tengok gambar!

ok..meh tengok pembedahan alat kelamin! huhu..sangat mengerikan.. Lin kidnapped gambar nie daripada blogger BORAKKOSONG... Lin dah mintak izin.. Kalau BORAKKOSONG tak izinkan, Lin akan delete entri nie.. 

Untuk pengetahuan korang, BORAKKOSONG nie banyak memaparkan gambar yang pelik-pelik dalam blog beliau.. Sangat seronok! Jadi.. Lin nak kongsi gambar pembedahan alat kelamin nie dengan follower Lin pulak..

 







Geli x?? Sangat menakutkan..

Murid-murid ku yang di sayangi.. Tahniah!

Keputusan UPSR dan keluar kan?? Tahniah kepada yang mendapat straight A

Lebih kurang pukul 11.30 pagi tadi, Lin dapat beberapa panggilan dan mesej daripada student-student Lin! hehehe.. Mereka semua melonjak gembira kerana mendapat keputusan yang cemerlang!
Ehem! Sempat Lin tanya untuk subjek Lin sahaja..iaitu Matematik! dapat A ke B ke C?? hahaha.. Diorang dengan ketawa menjawab 

"mestilah A cikgu!..."

Alhamdulillah..dengan senyum dan lega kerana mereka masih ingat untuk memberitahu aku.. Hanya beberapa orang student yang tidak menghubungi aku..

Daripada 15 orang student..seramai 10 orang mendapat A untuk Matematik...yang Lain B dan 2 orang mendapat keputusan C, 

Walaupun C, Lin tetap bersyukur sebab student-student tue memang lemah daripada awal dan selalu gagal... 

Akhirnya, mereka mendapat C.. 

Itu semua berkat kesungguhan mereka sendiri serta guru di sekolah mereka..

Tahniah untuk semua student-student ku.. Cikgu akan merindui kamu semua...

Akhirnya

Alhamdulillah, akhirnya Lin telah selamat menghantar Thesis Lin untuk menamatkan Master nie...Sangat Penat! 

Apa-apa pun sangat happy bila Prof kata 

" Ok! Azlina, kamu dah boleh hantar ke Fakulti "

Tak tahu la nak kata macam mana bahagianya... 

Thanks Prof Dr.Md Nor Bakar..!

Calon KPLI dipanggil semula! Jeng2..

Hari nie Lin sempat blogwalking sikit...hehehe.. Hari nie baru la Lin free sikit!... Dapat lah menghadap blog Lin nie...

Ok! Tadi masa blogwalking! Ramai gak ahli blogger yang dapat tawaran MTeST kan?? Tahniah untuk semua... Pastikan anda mempunyai nilai- nilai profesion perguruan yang tinggi dalam diri masing-masing..Cewah! Jangan semata-mata kerana alasan untuk mengelakkan daripada menganggur.. 
Cewah! Lin cakap macam Lin nie seorang guru kan?? Hahaha.. Actually, Lin tahu la sikit-sikit pasal guru sebab Lin selalu ambil tawaran dalam GSTT atau Guru Ganti... Tambah-tambah Ijazah Sarjana Lin pula Lin ambil bahagian Pendidikan..so bertambah la kenalan daripada kalangan guru..

Ok! Berbalik kepada tajuk! Mengapa Calon KPLI dipanggil balik?? Ha... Lin dpat taw cerita nie daripada salah seorang Pensyarah Institut Perguruan Di Johor nie... 
Calon KPLI intake 2010 akan dipanggil semula bagi re-seat peperiksaan kerana didapati semasa peperiksaan dahulu, calon KPLI 2010 dapat soalan BOCOR! Aduhai.. bernasib baik kamu semua.. Habis tue kenapa tak simpan rahsia nie elok2 kan?? hahahaha...

So! Kita tengok kalau2 ade berita pasal ini.. Sebab Lin dapat tahu daripada Pensyarah tersebut..

I'll back tonight~

Ya Allah ..apa nak jadi dengan blog Lin nie?? hehehe.. Lama gila tak menghadap blog Lin nie.. I miss you so muchh...huuhu...

Malam nie... I will focus on my blog..

  


Bye! Nak pergi hantar Thesis Lin kat Fakulti..Sangat Happy~


ESTET


Semalam kami tengok citer ESTET nie..Setelah di recommended by cik fatin


Cik Fatin citer nie best! so..Lin dengan En.Izzat pun tengk..dan komen kami citer nie 7/10..
Ok la daripada citer Jangan pandang belakang congkak 2..At least banyak lawaknyer! 

Thanks cik fatin!

Inner Tak melekap!

Ha..Kali nie Lin nak kongsi kat mana Lin beli Inner yang tak melekap nie...Before nie teringin nak pakai shawl..tapi beli inner ..then beli pakai depan En.Izzat ..siyes! bulat giler muka lin! lagi menampakkan kegemukan! hahaha..

So! Usaha diteruskan..dapat la beli inner kat sini...tak melekap! siyes!..Lin dah pakai..
Bukti??



Ha..melekap x?? tak kan?? perasan jek! ..So! Korang nak?? So..korang boleh pilih kat blog AYUNAR nie..Siyes! sangat berpuas hati... Korang boleh pilih pulak tue nak warna apa.. Siap ade tutorial die lagi..Ayun nie tak kedekut pun..

Nanti Lin ada duit lebih..nak beli head band cik ayunar! hehehe.. tunggu En.Izzat sponsor..hahaha


P/s untuk cik shag : Melekap lagi nampak bulat..so! macam Lin..lin pakai pin rambut! kalau x..nampak jugak..so..kalau pakai pin..nampak kemas sikit kot..perasan lagi!


Nak Kuruskan Badan!


Tgk la! Lin kurus kan?? perasan pulak
Tak! Lin cerita siyes nie! Ada kawan Lin tegur tadi...

"Lin gemuk nya kau sekarang! "

Sedihnya! Macam mana nak kurus nie?? :'(



Lin sekarang dah gemuk! tengok la...makan jek kije! 
sape-sape yang dh pernah pakai slimming detox tue...boleh tak bagi komen..berkesan x??

Foot Detox FREE!


Semalam lin dah dapat hadiah daripada cik Lynn..hehehe..nama sama pulak dengan Lin..Lin bertuah masa join Lucky draw Cik Lynn nie.. 

Jadi, Lin dapat Foot Detox! Yeah! Thanks yek Cik Lynn....
Lin bagii kat En.Izzat sepasang..so kami ingin cuba malam nie sama-sama.. 


Thanks lagi sekali yek cik Lin.. Saya sangat gembira! Dan Kalau ok! saya dan En.izzat mahu beli!

 So! sape-sape yang inginkan foot detox boleh dapatkannya di blog Cik LYNN


KFC atau Pizza?


Hari ini, Lin dan En.Izzat keluar lagi.hahaha.. Pergi Jaya Jusco lagi..Tapi bukan jusco yang dekat..tapi jauh sikit..Jusco TEBRAU.. hajat nak tengok wayang..tapi tak de citer pun..semua citer tamil jek...yang pelik! ramai pulak orang india dekat Jusco even hari raye diorang hari nie..pelik2!

Ok..Penat berjalan.. Sekrang kami bingung nak makan yang mana satu hari nie??


Dok tanya sini, dok tanya situ, last-last kami pilih! MR KFC! hehehehe..

So! Ini yang kita orang makan! nyum!



Dan macam biasa rakaman gambar sewaktu kami mkn!


Pizza Online!

Hurm..tak tahu nak buat apa...semua tak de mood..hehehe..Blog mood pulak..hehehe..



Gambar sumber by google

Hari nie Lin nak citer pasal Pizza Hut yang dh boleh online...Kawan Lin tadi tiba-tiba chat dalam facebook tadi..cakap hari nie dia makan pizza lagi..huhu..
Korang nak taw boleh dikatakan hari-hari dia nie makan pizza...Bukan dia yang nak actually..Balak dia yang belikan. Senang jek sekarang.. 

Balak dia akan orderkan dan bayarkan sekali..Dia just tinggal tunggu jek..Taw2...abg pizza dah sampai..senang kan?? Beruntung la wahai badan..
Tapi kalau lin confirm! seminggu dah GEMUK tahap gaban..hahaha...

Ok..That's all for today..
Bagi sesiapa yang nak order pizza online..

Melalui hari sebelum berpisah~

Update perjalanan hidup Lin lagi bersama En.Izzat sebelum Lin balik Muar lagi beberapa hari untuk habis belajar..huhu..sedih-sedih..

Macam biasa..hari ini study week..so dok kat bilik jek...
Petang after En.Izzat balik dari kerja terus jemput Lin ...kitaorang g makan..on the way g makan, En.Izzat menyuarakan keinginannya untuk makan KFC..hehehe..Tak boleh la syg..semalam kita dh mkn fast food...

So, Kitaorang decide makan goreng-goreng hari ni...So..cari lah kami nasi goreng kampung dan nasi goreng ayam...Sempat lagi ambil gambar...





Lepas magrib,  kami sempat la snap beberapa keping gambar..hehehe.. di  Jaya Jusco..dan ada yang masa kat tempat parking..dan tidak ketinggalan sewaktu menunggu Tracfic light warna HIJAU..hehehe

 memang hantu gambar betul la..hehehe... ada kamera kan??






orang lain dok berkepit dengan DSLR..kami dengan Nikon Coolpix S3000 jek..tapi seronok! sebab kualiti die pun ok..tak payah nak membazir..hehehe...

Masuk Jaya Jusco, hajat sebenarnya nak cari jarum peniti, tapi lain pula pergi nya..hehehe.. So..pergilah jalan-jalan ke tempat baju, makanan, sempat jugak pergi MPH..sebab En.Izzat nak beli marker dan ubat stapler untuk kerja die..hehehe..Maklum la pekerja harapan bos ek En.Izzat?? hehehe.. terbaca hari tue laporan bos die untuk die..hehehe....Shhhh!!..

So..gambar yang di snap oleh En.Izzat masa Lin tengah geledah rak compact powder dekat guardian! hehehe...






Lepas beli barang, terus balik..En.Izzat dah penat dan tak sabar nak tido! esok tak kerja la katakan...huhu.. Tapi esok tak da update pasal kami..sebab En.Izzat tak mo jumpa Lin.huhuh.. Dia nak rehat! 

Ok! Nyte...

Makan2 sebelum kahwin!

Hari nie...Lin dah kembali senyum dan bahagia bersama En.Izzat... Dan En.Izzat semakin romantik...hehehe..nak taw seromantik mana??? hahaha... Jom baca entri sampai habis..

Ok! Habis presentation tadi, Lin tengok handphone..Ade mesej! hehehe.. sapa lagi..mestilah En.Izzat yang hantar mesej..cewah..

" abg tunggu tempat biasa ok? "


Habis jek kelas, Lin terus pergi kat kereta En.izzat..Hehehe..tengok- tengok dia tengah geledah hand phone ! Online la tue!...

Masuk-masuk terus Lin ajak En.Izzat pergi Angsana..nak g kedai buku jap! hehehe... Lepas Maghrib..En.Izzat ajak Lin makan RASAMAS!...wow...~~

Sebab mengikut En.Izzat hari rabu RASAMAS bagi murah! So..Lin pantang jek orang offer...Masuk jek RASAMAS..terus tengok menu yang murah tue... hehehe..RM 9.90 jek?? sangat murah! 






"Ok abg! syg nak yang ini! "

Tiba-tiba adik nak amek order tue terangkan pasal menu yang murah tue 


" Kak...Yang nie harga die Rm9.90..dan kalau akak order satuset boleh tambah seberapa banyak yang akak nak..."


Oit! biar betul..hahahaha.. terus En.Izzat diam, menandakan Lin yang perlu menjalankan tugas iaitu order apa yang patut! En.Izzat tak ambil tahu...So..Lin order..


"ok dik!..amek nie satu set..add on nasi lagi satu dan mushroom sup jek ok!"


Selepas beberapa minit, makanan sampai...jeng-jeng...Tapi! En.Izzat tak de kat sebelah Lin..katanya nak ambil hand phone tertinggal kat kereta.. lamanya! Nie yang nak marah nie....


Tiba-tiba..ade bungkusan secret recipe pulak kat atas meja makan Lin..hehehe...En.Izzat g beli brownies walnut rupanya...alololo...romantik sikit la waktu tue..hahahaha



Ok! Let's go to eat!..kami membahagi2kan ayam tersebut..selepas itu..habis jek ayam tue..terus order lagi satu...dan makan...

sedap-sedap...dh habis..kami order ayam lagi..order dan order lagi..hehehe.. 4 kali tambah ayam tersebut.. Banyak betul budak dua orang nie makan hari nie.. hahahaha...

Memang puas giler makan hari nie...haha..Rasamas kami yang Punya.. Kat sini Lin sempat rakam beberapa babak ...hahaha... 


Gambar ayam.. yang dah habis..huhu..




 Gambar En.Izzat yang seronok makan ..




Gambar brownies Walnut Lin...nyum2..



  

Gambar Lin merasa kek pulak...




Selesai bergambar dan makan..sila minta bil yek En.Izzat..hehehe siyes sangat  berpuas hati...Bagi sesiapa yang berminat..sila pergi ke cawangan RASAMAS pada hari RABU pada pukul 6-9 ok...best korang..hehehe..try la..


Lepas tue..jalan-jalan pulak...cari hantaran kahwin pulak..jalan-jalan tengok barang SALE ..Jalan-jalan tengok cadar dengan baju-baju..sempat posing gtew~~..

Gambar-gambar yang direkodkan..



Then, lepak kat MPH jap...baca buku...jom! Let's go...Nie la keadaan kami di MPH...


Aik! Patut la cari satu MPH tak jumpa.. Die dok tido kat sini! Hish! Ngelat tak mo baca buku! Tak pe! Weekend ni kamu dikehendaki menemani Lin untuk mencari bahan..ok??


Bangun pun! Ok-ok la..Penat sangat la tue...Jom balik...


So! Kami pun pulang..Perjalanan ke kereta..sempat En.Izzat nie sindir Lin..


" Tak nak jagung ke hari nie??"


Hish! gila apa! Tadi dah makan tambah-tambah..dengan bawak buah tangan brownies nie lagi...lagi mau bawak jagung masuk bilik ka?? hahaha.. Namo! Nie pun nak naik 5KG...ayok! Macam mana nk kawin nie..hehehe..


Itu sahaja perjalanan hidup Lin hari nie... =) dan Thanks to my beloved hubby...






25 Post Secret About Lin~~

Lin baru balik dari Jaya Jusco! hahaha..tension! tue yang pergi JJ...jalan-jalan...hahaha..Tiba-tiba kena tag dengan Nurul....

Lin kena tulis 25 benda tentang Lin..hehehe.. Kalau bagi kat En.Izzat..Mesti die boleh senaraikan lebih daripada itu! hahaha...


25 secret About Lin 

  1. Nama sebenar Lin, korang pun dah taw...bukan secret la kan?? hehehe...Ok! Nama Lin Nor Azlina Noh.. Orang panggil Lin..(itu lah panggilan yang Lin selesa)...Ade yang panggil ina..erk! ayu sangat la pulak..namo la...dan ade yang panggil "syg"..hehehe..Itu EN.IZZAT jek..hahaha
  2. Lin dilahirkan di Muar Johor! 
  3. Lin dilahirkan pada 28 Ogos 1988..(22 tahun baru ok!)
  4. Lin dah putus cinta dua kali! huhu..semua nyer lin yang ditinggalkan...Tapi hopefully bukan untuk kali ini...
  5. Nama bakal suami lin..cewah...Mohamad Izzat Kamaruzaman..
  6. Lin syg En.Izzat Sangat2..
  7. Lin suka majuk! hahahaha..dengan En.Izzat...
  8. Semua orang ckp Lin garang....Entah lah..dari air muka kot.. Tapi Lin ok jek..
  9. Lin suka makan jagung yang banyak susu! Setiap kali kena marah dengan En.Izzat..sebab manis sangat!
  10. Lin sekarang blaja kat UTM Skudai Johor!...
  11. Lin xnak sambung blaja lagi! penat!
  12. Lin nak kahwin mesti tak lebih 25 tahun! 24 mesti dah kahwin
  13. Kenduri kahwin Lin xnak wat masa 28 ogos! sebab nanti dapat hadiah 1 jek dr En.Izzat!..hahaha
  14. Lin nak semangat2 bila kahwin..hahahaha
  15. Tema kat rumah Lin warna coklat! 
  16. Pelamin nk rm20k?? boleh x?? hahaha.. guro jek!
  17. Lin suka mengajar dan cari duit!
  18. Lin tidak berusaha menahan nangis depan En.Izzat...xnak dia nampak lin nangis!
  19. Lin pernah juara nyanyi masa sekolah menengah..duet lagi..lagu JIKA..hahaha
  20. Tadi baru pas karok dengan En.Izzat..1st tyme selama bersama..selama nie malu2..hahaha
  21. Lin jujur..insyaAllah..
  22. Lin nak anak kembar! sebab En.Izzat kembar!..hehehehe
  23. Lin sangat happy dh sekarang! xmo sedih2..
  24. Lin baru blaja blogging
  25. Lin sayang diri lin sendiri... 
Ok! sape2 yang Lin tag nie perlu buat entri pasal diri kamu sebanyak 25 perkara! dan tag 25 orang..Lin cuba..Setakat mana yang Lin mampu! tapi x sampai 25 orang!


En.Izzat (Walaupun kamu tiada blog! Lin buat entri anda dalam blog sy)
Zyx dan Isteri
 Lisa

Lin Tak Secekal Dulu

Dugaan Lin lagi...kenapa lah aku tak secekal dulu...

Ujian Allah datang lagi :(

Lin tak larat...huhhuuu...

Hanya mampu berdoa " Tabah menghadapi dugaan kali ini"...

Mengharapkan Lin kembali senyum kembali...

Contest Gojes wif Shawl

Wah! Betul ke Lin nak bertanding contest gojes wif shawl nie?? hahaha... Dah la muka bulat! perasan jek kan?? hahahaha... Lantak la..bagi support! hahahaha..


Ok..Klik sini kalau nak join!

Gambar shawl Lin yang x berapa nak shawl nie.. haa....



Dalam Syarat pertandingan.. Hanya perempuan sahaja yang layak bertanding k...So..Lin tak de gambar sorang-sorang yang pakai shawl..hehehe.. So! gambar En.Izzat tue die tak bertanding pun.. hahahaha.. Ok cik penganjur?? harap diterima...


So! Slogan ...

"Saya nampak Gojes dengan shawl nie sebab saya memang seorang yang Gojes! apatah lagi dengan shawl yang pemakaian nyer ala-ala arab.."


Lin Tag 4 orang: