Pizza Online!

Hurm..tak tahu nak buat apa...semua tak de mood..hehehe..Blog mood pulak..hehehe..



Gambar sumber by google

Hari nie Lin nak citer pasal Pizza Hut yang dh boleh online...Kawan Lin tadi tiba-tiba chat dalam facebook tadi..cakap hari nie dia makan pizza lagi..huhu..
Korang nak taw boleh dikatakan hari-hari dia nie makan pizza...Bukan dia yang nak actually..Balak dia yang belikan. Senang jek sekarang.. 

Balak dia akan orderkan dan bayarkan sekali..Dia just tinggal tunggu jek..Taw2...abg pizza dah sampai..senang kan?? Beruntung la wahai badan..
Tapi kalau lin confirm! seminggu dah GEMUK tahap gaban..hahaha...

Ok..That's all for today..
Bagi sesiapa yang nak order pizza online..

4 comments:

Anitadahahs said...

argh sedapnya pizza huttt!
sangat teringin, tapi sedang diet~ oh tidak..sob sob.. :(

rubi @ cawan2 said...

wah, pizza!! tidak!!! tidk!!! hahaha

Siapa Lin?? said...

sedap kan?? hhehe

ZyX said...

Aii...bulan ni dh 3x pizza.. muka sy pon dh bulat mcm pan pizza dh...haha!