Contest Gojes wif Shawl

Wah! Betul ke Lin nak bertanding contest gojes wif shawl nie?? hahaha... Dah la muka bulat! perasan jek kan?? hahahaha... Lantak la..bagi support! hahahaha..


Ok..Klik sini kalau nak join!

Gambar shawl Lin yang x berapa nak shawl nie.. haa....



Dalam Syarat pertandingan.. Hanya perempuan sahaja yang layak bertanding k...So..Lin tak de gambar sorang-sorang yang pakai shawl..hehehe.. So! gambar En.Izzat tue die tak bertanding pun.. hahahaha.. Ok cik penganjur?? harap diterima...


So! Slogan ...

"Saya nampak Gojes dengan shawl nie sebab saya memang seorang yang Gojes! apatah lagi dengan shawl yang pemakaian nyer ala-ala arab.."


Lin Tag 4 orang:



7 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Alo Alo. Tomei nyooo~ Kiki ;Pp Shag pun nak join! Thanks sebab tagged ;)Good luck!

~caHaYa MaTaKu~ said...

mcm nk join gak je... erk :-s

Siapa Lin?? said...

join kak

Anonymous said...

jom join..
hahaha..

ZyX said...

Typo... cube check maner typo tu?

Siapa Lin?? said...

Typo lagi x?? hehehe

thanks bagitaw

ZyX said...

Ok la..tp sb typo, terpaksa tolak 20 markah... pasal biggest mistake tu, kt title tu cik Lynn..