Melalui hari sebelum berpisah~

Update perjalanan hidup Lin lagi bersama En.Izzat sebelum Lin balik Muar lagi beberapa hari untuk habis belajar..huhu..sedih-sedih..

Macam biasa..hari ini study week..so dok kat bilik jek...
Petang after En.Izzat balik dari kerja terus jemput Lin ...kitaorang g makan..on the way g makan, En.Izzat menyuarakan keinginannya untuk makan KFC..hehehe..Tak boleh la syg..semalam kita dh mkn fast food...

So, Kitaorang decide makan goreng-goreng hari ni...So..cari lah kami nasi goreng kampung dan nasi goreng ayam...Sempat lagi ambil gambar...





Lepas magrib,  kami sempat la snap beberapa keping gambar..hehehe.. di  Jaya Jusco..dan ada yang masa kat tempat parking..dan tidak ketinggalan sewaktu menunggu Tracfic light warna HIJAU..hehehe

 memang hantu gambar betul la..hehehe... ada kamera kan??






orang lain dok berkepit dengan DSLR..kami dengan Nikon Coolpix S3000 jek..tapi seronok! sebab kualiti die pun ok..tak payah nak membazir..hehehe...

Masuk Jaya Jusco, hajat sebenarnya nak cari jarum peniti, tapi lain pula pergi nya..hehehe.. So..pergilah jalan-jalan ke tempat baju, makanan, sempat jugak pergi MPH..sebab En.Izzat nak beli marker dan ubat stapler untuk kerja die..hehehe..Maklum la pekerja harapan bos ek En.Izzat?? hehehe.. terbaca hari tue laporan bos die untuk die..hehehe....Shhhh!!..

So..gambar yang di snap oleh En.Izzat masa Lin tengah geledah rak compact powder dekat guardian! hehehe...






Lepas beli barang, terus balik..En.Izzat dah penat dan tak sabar nak tido! esok tak kerja la katakan...huhu.. Tapi esok tak da update pasal kami..sebab En.Izzat tak mo jumpa Lin.huhuh.. Dia nak rehat! 

Ok! Nyte...

11 comments:

Anonymous said...

erk..
xnk jmpa?
namo ckp cam2 k syg..
mana la taw..
tiba2 suprise..
hehehe..

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Amboi! Sakan noh berposing depan camera. Hiks. Shag suka lah inner Lin. Kaler die striking! Nak!! ;Pp

Siapa Lin?? said...

surprise?? hahaha..
no need...
u need some rest..huhu...
thanks for comment

Siapa Lin?? said...

nak?? nak taw Lin beli kat ne??

Lin baru blaja pakai shawl..ok x??

Anonymous said...

rest?
nt rugi ble rest..

ZyX said...

Cantik....gambar nasi goreng ayam tu, sgt menyelerakan....^.^,hehe!

~Happy Deepavali~

Siapa Lin?? said...

tengok la sape yang ambil...hahaha..
lalalala

Anonymous said...

tgkla sapa ye makanan 2..
hahaha..

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Haa, kasi tau cepat. Nak terjah jugak kedai tu. Hiks ;P

Okay! Shag pakai 1st time lagi buruk. Uff~ Terer lah jugak Lin pakai kan. Hehe.

Siapa Lin?? said...

jap! lin buat entri! hehehe..siyes! tak melekap! terer ek??

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Shag kena pakai yg melekap punya. Haha. Sebab rmbt depan nmpk kalau tak melekap :P

Cepat update entry. Hiks