Inner Tak melekap!

Ha..Kali nie Lin nak kongsi kat mana Lin beli Inner yang tak melekap nie...Before nie teringin nak pakai shawl..tapi beli inner ..then beli pakai depan En.Izzat ..siyes! bulat giler muka lin! lagi menampakkan kegemukan! hahaha..

So! Usaha diteruskan..dapat la beli inner kat sini...tak melekap! siyes!..Lin dah pakai..
Bukti??



Ha..melekap x?? tak kan?? perasan jek! ..So! Korang nak?? So..korang boleh pilih kat blog AYUNAR nie..Siyes! sangat berpuas hati... Korang boleh pilih pulak tue nak warna apa.. Siap ade tutorial die lagi..Ayun nie tak kedekut pun..

Nanti Lin ada duit lebih..nak beli head band cik ayunar! hehehe.. tunggu En.Izzat sponsor..hahaha


P/s untuk cik shag : Melekap lagi nampak bulat..so! macam Lin..lin pakai pin rambut! kalau x..nampak jugak..so..kalau pakai pin..nampak kemas sikit kot..perasan lagi!


8 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Lin beli inner kain jenis ape? bukan cotton kan? Banyak tanya lak :P

psst. Shag punya rambut depan ala ala Goku gitu. Hahaha ;D

Siapa Lin?? said...

kalau mcm tue..boleh beli then pakai cara silang tue..dh tengok x kat blog ayunar..
sebab yang silang..xkan nampak rambut..kalau yang melekap tue..mn boleh wat silang-silang maa

ZyX said...

Byk update mlm ni, sehingga tak tau sy nk comment kt mane.. tp sumer gud entry..

p/s: Pizza cheese manyak2 tu, best gilerr!! My lovey n me mkn regular, 2 org jer..biasa smpat jugak utk budak2 tu,haha!! My prot dh makin ke depan, my lovey pn dh tegur..

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Tu lah. Nak cuba gak style silang silang tu. Tak beran lagi. Hakhak. Esok nak try! Tapi tulah, bak kata Lin yg melekap tak boleh silang. Haiyak. Kena tunggu mama dgn abah sponsor jap :P

Siapa Lin?? said...

Zyx: Pakcik wajib komen setiap entri..hahaha...

Shag : Tue la..xpe! esk Lin try yang silang2..tapi takut kena ketawa dengan en.Izzat lak..hahaha

.s.o.f.i.a. said...

wow!!!! entry yang sesuai untuk diriku yang baru berjinak2 ngan tudung..... =)

alinac lover said...

p/s=jemput join Giveaway yong ek

http://www.alinacshoppe.com/2010/11/giveawayalinac-membership.html

Tomato Gurl's Life said...

cik tom xleh pakai inner..muka bulat..hehe