Seharian Dgn Air Mata!

Assalamualaikum,

Orang kata Air Mata seorang GADIS adalah berharga dan senjata untuk seorang LELAKI...Tapi kali ini mungkin Lin dah lama tidak mengeluarkan air mata, dan hari nie officially air mata nie keluar.. ='( 

Kenapa??? Bukan sebab lelaki, tetapi sebab masalah Lin sendiri...

"Sampai bila aku nak macam nie?? Bila aku nak lepas dari kehidupan yang mcm nie?? semuanya salah... " 

itulah monolog Lin seharian dengan air mata

5 comments:

ZyX said...

Pasal ape ni? Tak elok mengeluh dgn kehidupan..

hestyrezyuda said...

erm..? lyn..? are u ok?

Siapa Lin?? said...

Zyx : Biasalah kehidupan
Kak Mim : Ok kak.. Kenapa?

hestyrezyuda said...

kenapa hang tanya???? hish.. !~
dia dok ngadu kata nangeh.. dia tanya kita kenapa...
betui la budak ni....

Nabihah said...

saya dah follow blog kak lynn