Siapakah Kamu??.. Oh Zyx...


Ok! nampak x pengomen kat gambar kat atas...Zyx?? satu nama yang selalu Lin nampak kat blog LayanLynn nie..huhu.. Siapakah kamu ek??

Zyx nie selalu komen kat entri Lin.. Die la orang yang menyebabkan Lin akan update setiap hari entri Lin even entri yang entah apa-apa pun.. Tapi yang penting Lin update...Thanks so much! Lin tak taw die lelaki atau perempuan... Tapi Lin ingin sangat mengenali die.. Boleh Lin banyak-banyak tentang blog kan??

Siapakah kamu yek?? Boleh bagitaw Lin x?? Pape pun thanks sebab selalu komen kat blog Lin..Ingatkan dah xde orang nak tengok blog Lin nie.. huhu

13 comments:

nurul riza said...

xde email die ke kak...

Siapa Lin?? said...

xde.. die x link kn pun

eima said...

secret admire ??? wahh

Siapa Lin?? said...

xde la..
Pompuan lelaki pun xtaw..

kechixx said...

wah untung ada pembaca misteri...hehehehehhe...maknanya dia tu minat dengan penulisan awak syg:)

Siapa Lin?? said...

alamak... penulisan lin.. hehehe.. syukur la kan??
tapi gaya zyx tue mcm orang lama dlm blog...so..lin nk kenal..untuk minta ajar la..

maslinamansor said...

nanti mesti dia muncul lagi...

Nurul chumel said...

kejap lagi muncul lah tu..
:)

Siapa Lin?? said...

kak mas & nurul : tue la...

Anonymous said...

dr.psikologi:
kekadang seseorang itu perlu menyimpan identitinye atas sesuatu sebab yg munasabah.
kebenaran tidak selalunya mengembirakan.huhu

jumpa lagi~

Siapa Lin?? said...

wow! Dr.psikologi pulak..
aduhai.... yup! betul2..

Enna Banana said...

wanna invite u to join up this contest
CONTEST I LOVE ICT!!!
come come :)

ZyX said...

Haha! Tak sangka smpai pasal sy pn org bleh wat post jugak.. But I like..:-)
Sy bkn sape2 pn, like i said b4,I'm just somebody who luv blogwalking... Lgpn awk py followers dh ramai cume nk mantain,nk ramaikan lg..kena la rajin2 update.. Keep updating,but remember, if something come out from heart..it'll be more lovely to be read..
Next day maybe u can tell us bout ur life,mase kecik2 ker,mase skolah ker, bila ingat kenangan, kadang2 waktu menaip pn kita boleh snyum sorg2, so readers pn same..
p/s: Tp mai mana plak dr psikologi tu..lawan tokey nampak..hehe