Sweet bila Panggil "abg" untuk si dia...


Genap setahun si dia menunggu lin untuk panggil dia dengan panggilan "abg" itu..

huhu..tapi kenapa smpai sekarang lin still memanggil die dengan panggilan "bie" even dia dah tunggu lama sudah..sabarnya si dia... Thanks Mohamad Izzat Kamaruzaman..kerana kamu seorang lelaki yang sanagt sabar!...


"Ya Allah....kuatkan semangat Lin untuk panggil panggilan tersebut untuk dia... Kerana saya sangat kesian pada dia"

4 comments:

Makbed said...

panggillah cayangg....

Siapa Lin?? said...

aduhai makbed...Lin teringin nak panggil..tapi...bila panggil tue rasa cam nak tutup muka dengan bantal..hahaha

Makbed said...

makbed pun tak panggil inche kitchi 'abang'. rasa mcm sama je dgn org len since family dia mmg panggil dia 'abang'. jadi... makbed panggil dia 'cayang'.. kekadang panggil 'bucuk'. kekadang ada gak panggil 'weh'.. hahahahahah

Siapa Lin?? said...

wah..very the brutal la makbed