!Gathering LayanLynn !

Alamak tajuk! Macam Lin nie dah popular dan hebat sangat kan dalam blog.. hahaha.. Tak kesah la orang nak kata pe pun.. hehehe..

Lin sebenarnya buzy sangat bulan nie.. Hari tue jumpa supervisor... die kata dah ok thesis.. Last2 kena tambah lagi sikit..pening betul.. Lepas hantar isnin nie.. xtaw la kalau ade yang kena tambah lagi...

Ok! disebabkan Lin pun dah nak habis sem nie.. Dan Lin terlalu penat buat thesis. ..Lin ingat nak kenal-kenal dengan lebih rapat dengan blogger yang terhandal yang Lin taw.. especially yang pernah join contest-contest lin... follower2 lin...

tujuan Lin..lin nak jalan-jalan sambil release tension dan lin nak kenal-kenal dengan korang... Boleh la Lin blaja serba sedikit tentang blogging2 kan?? hehehe... Skarang nie Lin just nak taw pendapat.. Kalau ramai yang nak join.. Lin akan bgitaw masa dan bila...

Hope korang memberi respond yang positif...

6 comments:

Nurul chumel said...

boleh! bila tu?
juz inform earlier and text me oke!

Siapa Lin?? said...

ok nurul..lin tengh tunggu respon semua...klu diorng ok.. lin set ms n tempat...

Tomato Gurl's Life said...

wow rajin buat gathering..

Siapa Lin?? said...

saje nak release tension..tapi nak tengok pada respon yang nak dtg..
kalu ramai..Lin buat la..
tapi mcm xramai jek yang bg respon..huuhu

intanurulfateha said...

kt mne?

Siapa Lin?? said...

Lin nak tunggu respond semua dulu intan.. huhuh..