Delete My blog...Thanks!


Muka nie sangat Penat sangat! ....Ye! Memang Lin penat!

Huhu...tengok blog.. x de respon langsung pasal gathering..so..Lin cancel...(sangat sedih)....

Rupanya..Blog LayanLynn nie diperlukan hanya bila ade contest..( yeke?? )..rasanya la..sebab before nie ade kan contest banyak sangat komen..huhu..

Nie..sama jek! Give Up kah Lin?? Mungkin ...Lin bukan blogger2 handal....Nampaknye Lin dah give up..dan mula cepat sedih... Padahal Orang lama pun xmacam tue...Hurm....

Adakah perasaan nie datang sebab suasana di sekeliling lin dengan thesis..assignment...Ditinggalkan En.Izzat?? hurm..Entah la..Sesungguhnya..Lin terlintas..untuk mendelete blog ini tadi...

Mujur En.Izzat call...dan suruh Lin berehat...Ok! Lin nak tido...Nanti Lin sambung..sebab ade assignment yang Lin kena buat.. Kepala dah terlalu berat...

Nyte All...

14 comments:

Aizuddin Hanis said...

be strong gurl..u can do it...

Cik Nathrah said...

hye lin! jgn sedey2 ek..kite menulis kena ikhlas kan? x semestinya kalau xde org komen, tak de org baca blog lin? sy salu dtg sini tapi jadi silent reader je..teroskan perjuangan anda...take care dear :)

Anonymous said...

dr.psikologi:
sebenarnya perasaan negatif selalu hadir dalam diri seseorang itu apabila ia sedang berasa penat, tertekan atau stress.
situasi nie jugak bole membuatkan kite bertindak tanpe berfikir secare rasional.
so bile penat jgn wat sesuatu yg mendatangkan kekecewaan coz ianya akan memburuk kan lagi keadaan.huhu

sehingge kite bertemu lagi~

Nurul chumel said...

jgn delete blog..
kena rajin update even org tak dtg komen. then rajin dtg blogwalking blog org..kalau takde masa nk update, bila ada masa, u buat entry banyak2 pastu schedule kan. so, tak yah nak update setiap masa.
anyway, don't give up dear!!~

Heidi Shafiq said...

rilex la.. blog ni kan leh jd your online diary or life journal.. :)

Siapa Lin?? said...

thank to all...
Lin mungkin stress sangat! macam dr psikologi ckp..
now lin dah ok :D..
By the way..who are u dr psikologi?? hehehe

eima said...

menulis tak semesti mengharap kan pembaca ...

cha said...

menulis kerana diri sendiri, bukan menulis kerana minta orang baca, jika mahu orang membaca, kena buat blog untuk orang membaca, seperti blog suratkhabar atau blog berita² menarik.

happy blogging ye.

Siapa Lin?? said...

baik semua mentor2 ku....
Lin ubah perangai...Mungkin Lin stress sangat!

papepun..thanks

ZyX said...

Baru berapa ari pi outstation,balik2 dh ada org yg nk tutup blog? X mo bg nasihat dh, biar dia dgar nasihat org lain pulak...

Siapa Lin?? said...

huhu.. yelah..tunggu zyx punya nasihat..rupanya g outstation! huhuhu

ZyX said...

Lynn... be strong la.. sori lame x komen2, give advice..bile outstation,mmg slalu nyer sy x sempat nk online benda lain.. but i really do miss u..oppss..bukan2, rindu nk bace ur blog jer..hehe! (marah en. Izzat karang..)
Kdg2 bile sy sempat, sy mesti komen byk2 punyer, kdg2 x sempat,sy bace jer.. tp bukan sy sorg jer, ramai lg kt luar sana adalah silent reader..so keep blogging, blog ni pn mcm kite..dia nk idup jugak..:-)

Siapa Lin?? said...

huhu..alahai zyx..
Lin pun rindu jugak la mcm tue..hahaha..
tapi tertanya2 jugak kan.. pengomen tegar layanlynn nie dah tak sudi nak tinggalkan komen ke..huhu..
owh..rupnya bz dengan oustation..pape pun thanks..

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Lin. Shag nak kasi pandangan sikit. Mungkin tak ramai nak komen sebab ada satu masalah yang mana dorg tak nak menyusahkan diri dorg bila nak tinggalkan komen kat entri Lin. Shag pun rasa benda tu agak menyusahkan dan melambatkan. Shag tengah bercakap pasal Word Verification for Comments (WV) tu haa. Readers kadang2 nak cepat. Drop comment then nak baca entri lain. Tapi, bila ada WV masa dorg akan terbuang sikit. Kadang2 WV tu agak susah nak baca. Bila salah type dah kena buat lain.

Itu pada pandangan Shag je jangan amik hati ye Lin ;)