Tak puas hati ke?? Hahaha


Ok! Entri kali nie..marah ok! hahaha... Marah pada sape?? ( Biarlah rahsia :p) Ok! ...

Persoalannya?? Lin berblog bukan sebab nak menunjukk2 pasal kehidupan Lin! Dah nama pun blog kan?? So suka hati Lin la....hehehe..Mesti Pengomen tegar Lin Mr/Miss/Madam ZYX... stuju kan?? Lin berblog lin untuk lin menceritakan hal kehidupan Lin kan?? Kan?? hehehe...

Apa-apa pun..Korang tak tengok ke kat header Lin tue

" Aku disini hanya untuk bercerita"

So! Suka hati Lin la..Korang tak nak baca tak payah la baca...(cewah! berlagak! macam dah expert jek dalam dunia berblogging...)

PAdahal banyak mintak tunjuk ajar daripada korang semua.. terutama cik Nurul...


Jadi...biarkan Lin dengan dunia Lin yek! hahahaha....

Maaf kepada yang selalu mengata Lin nie nak poyo ke... Nak tunjuk mcm Lin sorang jek kapel dalam

dunia...Blogger lain pun tunjukkan perasaan masing-masing kat dalam blog kan?? hehehe


9 comments:

.s.o.f.i.a. said...

adoyai!!! hari nie dah 4 blog aku bukak tengah bengang pasal hal nie..... blog kita, teritori kita, lantak la kita nak citer pasal apapun kan??? tak suka, get lost!!! =)

ZyX said...

Hohoho!!Lg skali nama sy kuar kt blog exclusive ni,tq2, hehe! Untuk cik lynn, peduli la ape org nk ckp,nama lg blog, kind like our electronic diary, diari alam maya.. Our diary, our life, we decided it. So utk org kt luar sane yg rasa berbulu mate, rasa x boleh nk baca blog jiwang, go to rock blog..hehe!
Bg sy, baca blog ttg life is d best, cause it's real! Act, bercerita adalah lebih baik dr diam..:-)

Siapa Lin?? said...

ha..taw pun bercerita lebih baik dari diam.. so..introduce yourself plz... hehehe

♥FaTinFazLan♥ said...

hanya mampu tersenyumm..
:)

teruskan saja penulisan anda...
xpayah peduli~

this is our own life...who care right?

ZyX said...

Umm, let me introduce myself,



















I am Z.Y.X... c00l rite?

Siapa Lin?? said...

alamak..mcm tue ek cara nak introduce ek ZYX...

ZyX said...

Bkn xnk kenalkan diri kt cik lynn, sy ni mmg penyegan,haha!Harap cik lynn x amik ati, tp klo cik lynn amik ati pon, sy ttp akn jd pengunjung setia blog ni.:-)

Siapa Lin?? said...

amek hati pun nak wat cam mana..
hahaha..xpe2..thanks sebab jadi pengunjung blog yang x seberapa nie..

ZyX said...

Erm, u keep updating, and I'll keep coming..walking...n reading..