Update contest "Mengapa Si Dia menjadi Pilihan hati"


Assalamualaikum~~

Maaf yek ! bagi peserta contest mengapa si dia menjadi pilihan hati saya menjengah-jengah blog Lin nie..~~ Lin xdapat nak update apa-apa pun...Sorry sangat..Lin terlalu busy....Lin dapat tawaran daripada PPD JB..tue yg pagi2 kena pergi sekolah..so..tak de masa nak tgk blog...

Ok! Buat masa nie hanya 19 peserta sahaja yang join..Tapi Lin bersyukur..sebab korang menyokong contest Lin nie...~

Untuk pengetahuan semua contest Lin akan Lin tutup pada 11.59 malam 28 Ogos 2010..Ok!

Keputusan terletak 100% kepada my hubby..

Si dia akan pilih berdasarkan yang die minat di hati...Dan akan ditapis bersama-sama...

Kami akan melihat dari kreativiti dan tarikan cerita tersebut serta ayat yang digunakan dalam entri kamu..Lin tak check grammar pun..heheh~~

Ok?? !

Jika tiada halangan proses memilih akan dibuat pada weekend ini~~
InsyaAllah awal minggu september Lin akan Umumkan~~


10 comments:

Melody Iqfa said...

huhu.. erm akak,
cne nk taw spe pserta yg diterime ek??
19 org sume kn?
saye ade join jugk, tp xtaw ckup syarat ke x..

Siapa Lin?? said...

ok! nanti akak try update lagi

Siapa Lin?? said...

cik iqfa punya diterima..
cuma akak xdpt nk kesan nk tingglkan jejak.. :D

Melody Iqfa said...

hehe.. dah diterime la ek??
time kaseh. huhu..
isau jugk..
trikh ttup nk dkat dah..kot2, xmsok dlm list pserte ag ke..
huhu

NuR 'aQiLaH said...

wahhhhhh
takotnye huhu
contestant suma super power kot ekekek

♥ Roshazzy Shag ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ Roshazzy Shag ♥ said...

wahh. terasa cuak di sini ;)

all the best to all contestants even shag tak tau spe masuk :Pp

cik ika: said...

da juin contest nie.. nie link ika..

http://wannorafikah.blogspot.com/2010/08/contest-mengapa-si-dia-menjadi-pilihan_27.html

mama zharfan said...

me dh join tau

jgn lupa terjah :)

http://suzie284.blogspot.com/2010/08/contest-mengapa-si-dia-menjadi-pilihan.html

AdeQ MaNj@ said...

semua sebab-sebab mengapa sidia menjadi pilihan hati telah diceritakan kepada cik lynn.. harap saya menang yer cuyunk..sebab saya hanya bercerita apa yang anda ingin tahu.. lalalalla... :)