Contest Couple T ( 2nd Contest)

hurm~~ hopefully korang dapat support la contest 2nd Lin nie... Couple T contest..~~~
1st contest pun jgn x support pulak..hahaha


X kesah la korang nak amek gmbr dengan sape2 pun...janji mesti couple T...
couple T xsemestinya korang kena cr Couple T yang betul2...
tapi kdng-kadangkn kebetulan la korang punya sama warna...itu dah kira couple T jugak kan??
so hantarkan satu gmbr ...mesti berdua nak edit atau x..suka hati..

Syarat mcm biasa :

  1. Terbuka untuk semua bloggers yang menjadi pengunjung laman " layanlynn.blogspot.com "
  2. Tolong ek jadi followers blog ini..saje nk ramai2kan..he3.
  3. Buat entri tentang tajuk contest ni..Letakkan 1 gambar kamu dan die yang bercouple T pastue terangkan sikit...~~
  4. Dah siap wat entri tuh, tolong link kan entri blogger2 tuh ke blog Lin ni.. wajib taw!..
  5. tolong letak link entri blogger2 di bahagian comment yer..Then, nanti Lin pegi jejak!
  6. Tolong Promote Link blog Lin pada blog blogger ye..merapatkan silaturahim...he3..

Pemenang akan dipilih dua orang... rm10 akan di bank in kat pemenang tue :p ok la kan?? huhu

Tarikh tutup : 1 Oktober 2010


37 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

alaa tak penah ade T couple. but its okay i will spread the words ;))

Siapa Lin?? said...

baju warna sama pun xde ke??
hehehe

DiAhaNi ApAnDi said...

hani ada t couple,tapi gamabr je takde..hehe

Siapa Lin?? said...

amek la gmbr hani..
kan lama lagi tarikh tutup..hehe

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

warna sama byk tp corak tak same =__=" boleh ke? haha. asik main tipu je. prev contest pun crop and paste ;Pp

Siapa Lin?? said...

BLEY JEK...

.s.o.f.i.a. said...

kalau me pakai dress tapi dia pakai tshirt same colour bley....????

Siapa Lin?? said...

boleh2...

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

lynn. akhirnya siap utk kontes kedua ni ;))

Couple Tee Contest by Lynn

Tak lengkap syarat boleh bg tau ye. Thanks :)

AdeQ MaNj@ said...

salam cik lin.. terima kasih atas jemputan anda untuk contest ni k...nak join tapi sekrang tengah mencari gambar yang sesuai.. sb saya ngan pasangan ni susah nak pakai paju sama.. klau ada pown kebetulan jer..hehehe.. kalau dah jumpa nanti saya wat entry khas tuk cik lin okey... btw, saya dah follow cik lin.. jangan lupa jadi follower saya lakss k.. ahaksss...

Siapa Lin?? said...

ok2..no hal..
lama lagi contest tue..
tapi try la yang mengapa si dia menjadi pilihan hati tue

Mr Bear & Cik Kacang said...

hehe.. minat sakan nak masuk contest ini!

http://itskacanglife.blogspot.com/2010/08/couple-tee-contest.html

hopefully x da menyalahi undang2 la.. hehe..
(^_^)

Jiji-Fify said...

dan join!!! :)

http://saatakukaupilih.blogspot.com/2010/08/contest-couple-t.html

Mr Bear & Cik Kacang said...

alaaaa! sya da terdelete pule post itu!!! geram2!!! hoho..

sya nak cuba retrieve balik!

~~@lyci@~~ said...

salam perkenalan Lyn..

alycia join contest..

http://myalycia.blogspot.com/2010/08/contest-couple-t.html

tq ;)

Tiya said...

cik lynn.. sy pntg nampak entry contest. kire nak join jer.. haha.. nnt jenguk2 yer.

http://centa4tiya.blogspot.com/2010/08/contest-couple-t.html

mak enon said...

lin,sy join!

http://nurulainaadnan.blogspot.com/2010/08/contest-couple-t.html

nor aifat a.rahman said...

kalau corak same wrne lain?boleh x?

Siapa Lin?? said...

boleh....

yanyan said...

lynn, yan pn join contest lynn lahh.

http://yanyanthecumel.blogspot.com/2010/09/contest-couple-tee.html

hik, kalo de pape bgtau yan balek eh ;)) tq!

mama zharfan said...

salam

me dh join!

http://suzie284.blogspot.com/2010/09/contest-couple-t-2nd-contest.html

Iefadesign said...

hai lynn
Fa join gak tau

http://iefadesign.blogspot.com/2010/09/contest-couple-t-2nd-contest.html

mimi fatihah said...

salam...
kalu jersey same bleh x?

lya said...

cik lynn .
lya join .
terjah okengg :)

http://souloftherainbow.blogspot.com/2010/09/contest-couple-t.html

mimi fatihah said...

salam...
cik lynn...
sy dah join...

http://wrose88.blogspot.com/2010/09/contest-couple-t.html

ade mase sudi2 lah jengah blog sy...
=)

Cute MuM said...
This comment has been removed by the author.
Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join...

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/09/contest-couple-t-2nd-contest.html

CiK NaThRaH said...

saya sudah join..kalau x menepati syarat sila inform yer.. :)

CiK NaThRaH said...

lupa taruk link pulak tadi.heheh..

http://misznath.blogspot.com/2010/09/contest-couple-t-by-layanlynn.html

✿ CikCimi said...

nk msok lin!!

✿ CikCimi said...

yeyy! da join.

http://cimicomot.blogspot.com/2010/09/contest-couple-t.html

haszuraidah ishak said...

salam..

saya join yer..tapi entry ni autopublish pada 28/9 jam 6:07 am.

http://myapeapeaje.blogspot.com/couple-t-contest.html

yatie chomeyl said...

salam lynn, dah join jugak ni --> http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/09/contest-couple-t-2nd-contest.html

Miza Yusof said...

miza join,

id follower: miza yusof
link: http://hayworlds.blogspot.com/2010/09/contest-couple-t.html


semoga miza bertuah. amin :)

Miza Yusof said...

miza join,

id follower: miza yusof
link: http://hayworlds.blogspot.com/2010/09/contest-couple-t.html


semoga miza bertuah. amin :)

fatin hanani said...

salam:)
fatin join :D


ni link fatin :
http://atinanani.blogspot.com/2010/10/couple-t-contest.html

fatin hanani said...

salam:)
fatin join :D


ni link fatin :
http://atinanani.blogspot.com/2010/10/couple-t-contest.html