Perlukah Taw Siapa Ex-boyfriend or Ex-Girlfriend Dia??


Tiba-tiba tengah malam nie ...terpikir...untuk tulis entri pasal tajuk kat atas tue....

Hurm..memang kadang-kadang rasa best jek untuk tahu semua tue kan?? Sebab dapat bandingkan dengan diri kita..hehehehe~` Kalau boleh nak jadi lebih baik..lebih cantik..lebih ayu..lebih gentle..dari ex si dia kan??

Tapi bila dah taw...kalau yang positif datang dr kita...kita suka kan?? Tapi bila sebaliknya..sedih kan??

Bagi Lin, Tak perlu taw kot~ hehehe~
Sebab nanti buat diri sendiri yang marah..sakit hati..betul tak??

Entah la...so..what's your opinion?? hee~

6 comments:

HanisAzla said...

rasanya klu tak tau lebih elok kot...

makbed said...

kalau dia cerita, kite dengar je la.... apa yg perlu kite tahu ialah samada dia masih lagi ngan pompuan tu ke tak je. yg kisah2 ciinta dema dulu tu takyah le kott...

Siapa Lin?? said...

mcam mana nk taw si dia masih berhubung ke tak?? hehehe~

makbed said...

tanya. pastu tengok betui2. and masa dia citer pasal ex dia tu, tgk wajah dia.

biasanya, untuk pasangan baru kenal je citer pasal ex-ex ni. kalau pasangan yg dah lama kenal, dah tak citer dah.

Siapa Lin?? said...

betul2..

NuR 'aQiLaH said...

kalo org jenais nak taw
jelez blkg kira ekekek