Award dari Shag




Ok! Lin dpat award lagi...hehehe....dari cik shag..

Sorry la shag..Lin tak de mood sangat nak berayat-ayat malam nie..so simple jek la k..
Mengikut di entri shag..Lin kena bg kat 5 orang rakan blog lain..Hurm~~ Ok!

Tapi before tue kena letak dulu 5 orang nie dulu k...di entri anda..Selepas tue baru lah leh tag orang yang lain.. faham?? cewah! hehehehe~~

Orang yang bertuah adalah :

  1. Budak ice
  2. Yaty Pinky
  3. Cik Tom
  4. Roshazzy Shag
  5. LynnLink


Sebelum anda meletakkan links di atas, padamkan link di posisi 1. Naik kan link berikutnya [2 dan seterusnya] 1 peringkat. Contoh, posisi 2 di naikkan ke posisi 1 dan di ikuti dengan posisi berikutnya. Di posisi 5, masukkan link blog anda. Kejujuran adalah penting. Jika semua penerima anugerah mampu memberikan anugerah ini kepada 5 bloggers lain, dan mereka berjaya meletakkan links dengan betul, maka jumlah backlink yang di dapat adalah :

Posisi 5 = 5 backlinks
Posisi 4 = 25 backlinks
Posisi 3 = 125 backlinks
Posisi 2 = 625 backlinks
Posisi 1 = 3,125 backlinks

"Menurut info dari SEO (Search Engine Optimation), ramai bloggers telah mendapat 1,923,125 backlinks dan keuntungannya blog anda akan mendapatkan trafik tambahan, apalagi jika ada orang mengklik ke blog anda", kata tuan punya award asal kot.

Sorry la cik shag..Lin pun copy paste ayat kamu...jgn marah ek...

5 orang yang lin nak tag...adoi..sape ek??
hehehe...

1. Makbed
2. cik fatin
3. Cik Qielah
4. Cik Lilhubby
5. cik nurul

Mungkin cik nurul dah dapat..Tapi Lin nak tag jugak..so thanks yek cik shag..Dan korang di tag sila ambil..hehehe~

6 comments:

NuR 'aQiLaH said...

tengkiu yayang ;)

devoted lily♥ said...

tinggalkan komen.
mana tau nanti leh dapat shag ke tak?

Siapa Lin?? said...

hehehe

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

simple pun oke! hehe. like like. simple but lengkap! itu yg bagus. tepuk tangan sikit ;Pp


ure most welcome lin ;)

LiL HuBBy said...

yeah!! first time dpt award!!
hakhakhak...
xsgka deh!!
thankz lin!!

Siapa Lin?? said...

shag : :)
Lilhubby : sama2..