Diary Giveaway ~

Ok! bangun pagi...1st tgk blog dulu...~~ hahaha...bg jalan-jalan dulu..Jalan-jalan nampak ade ade cik blog nak bg diary giveaway la...join jek la.. dpt tambah satu entri...

Jom korang join...ok la..panjang pula mukadimah..cik penganjur just nak suruh warwarkan giveaway nie dan gtaw kenapa diary nie kita nak ?? lebih kurang mcam tue la... betul tak cik aty?? hehe..

ok... First of all korang klik sendiri la tgk syrat-syarat cik aty sendiri k?? KLIK SINI dan nie ha bannernyer~~


Mukadimah dah..now content nyer pulak..hahaha..." Knp sy nak sangat cik diary tue "

Sy nak diary tue sebab sy dah jatuh hati dengan cik diary yg comey tue...sebab lebih kurang mcm Lin..hahaha...~~ terperasan pulak... Lin suka sangat tengok diary-diary yang comey-comey..tapi bila Lin tgk kadng2 harga die...mak oi! mahalnyer..tak mampu la Lin...Jadi Lin tinggalkan jek hajat tue... Kdng2 terpikir jugak mesti cik diary tue berkata mcm nie

" Suatu hari ade sorang perempuan comel dtg ke kedai tuan empunya aku....Die membelek-belek setiap diary yang ade yang mana tersusun di rak tuan punya kedai... tiba-tiba die memegang aku dan membelai aku sehingga aku rasa die amat meminati aku...~~ die membelek helai demi helai... akhirnya perempuan comey itu hanya meletakkan kembali aku di rak...Riak muka nyer sedih apabila melihat tag harga yang berada di belkang badan aku... Aku pun sedih juga sebab aku masih disitu... Perempuan comey itu berlalu keluar dari empunya kedai dan melihat aku untuk kali terakhir dengan sedih..."

hahaha..teringat pula karangan masa kecik-kecik dulu...lebih kurang mcm tue la cik aty karangan yang Lin selalu buat.. tapi betul kan?? cik diary selalu ckp mcm tue...~~hehe...kesian cik diary yang kat rak tue...

Lin nak diary ini atas sebab lin memang suka sangat diary untuk luahkan perasaan ....Memang la kadang blog leh dijadikan mcm diary kan?? Tapi ade certain yang Lin tak leh nk cerita.....( sambil memikir...apa yg Lin x leh cerita ek?? " :p

Akhir sekali..Lin memang suka diary...thats why banyak sangat email lin ade diary....( cit! padahal baru 2...hahaha..) jgn marah yek cik aty...Jadi, tolong ek..cik aty..Lin memerlukan diary ini...hahaha..ok cik aty..DONE!!

eh..tag cik shag la...

3 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

wahh ternampak pulak nama den kat situ ;Pp thanks tagging me ;))

Siapa Lin?? said...

hehe..sorry lupa tadi nk letak kat kotak jerit2..hehehe

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

haha. tak pe ;)) nt shag buat. tgh BW ni :DD