Aku, Dia, & Polca Dot Contest ~~


Sebenarnya dah lama dah Lin nak join contest nie.. Syarat klik sini

Tapi penat mencari orang yang pakai shawl polca dot..Bila tanya-tanya member yang rajin pakai shawl..semuanya tak nak pakai polca dot nie..Lin pun tak tahu kenapa...Hehehehe~~

Akhirnya..Kawan Lin akhirnya murah hati untuk posing2 dengan shawl polca dot die..Thanks Pika..
tgk gambar dulu k..


Nie la kawan Lin nie..hehehe~ bersama Polca dot hitam dan putih...

Kenapa Lin suka tgk die pakai shawl polca dot??

Malu untuk berterus terang..hehehe~~ cewah..Lin memang minat untuk memakai shawl nie...Tapi Lin rasa mcm tak sesuai jek dengan muka Lin yang ala2...circle2 nie...hehehe~~ Dah pernah try dah..Tapi hasilnya hampeh..hehehe~~ penat jek beli sampai dua helai hari tue..hehehe...dah penat lilit dh...Tak pe! Lin akan berusaha sampai boleh..hehehe

Jadi Lin sangat suka tgk die pakai shawl nie..Comel ...sngat...


Lin tag

Cik nurul chumel
Kak Mim
Kak oren

Kamu bertiga join la cntest ini yek..kerana kak mim dan kak oren suka sangat pakai shawl..so pergi beli polca dot punya...CIk nurul...sila cuba jugak..hehehe

4 comments:

maslinamansor said...

good luck...!!!

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

wahh. berusaha tangga kejayaan. mne tau rezeki lin. kan? ehee.

all the best, lin! :)

Siapa Lin?? said...

thanks shag dan kak maslina

PuPeL said...

tengs ya sudi joint..betul kata shag tu :). gud luck sis