8 hari lagi~~

8 hari lagi...untuk apa?? Adoi..Lin tengah pening sangat nie...
Ada sesiapa boleh bagi idea kat Lin tak?? hehehehe~~~
8 hari lagi nak 24 Ogos.....Ada apa dengan hari tue...Hari tue birthday si dia...Lin penat dah fikir nak beli apa ek?? semua dia dah ade...ceh! bajet mcm banyak duit jek...
hahahaha....

Tahun lepas dah celebrate birthday party untuk si dia..
Party ke?? hehehe~~ Walaupun kami berdua..tetap party kan??

Tolong...sape2 leh bagi idea kat Lin...

Gambar-gambar birthday party tahun lepas untuk si dia...( gambar hiasan)


3 comments:

makbed said...

masakkan something spesel laa utk beliau. pastu bagi teddy bear satu wat peluk malam2. heheee..

Siapa Lin?? said...

dh bgi dh teddy..
masak??
lin masak xsedap :'(

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

lin. tak semstinya kita tak reti masak die tak kan hargai. cube masak dgn sepenuh hati. org cakap, niat kita boleh buat masakan tu sedap. kan?

hadiah. hmph. shag failed lah klu bab kasi adiah. hehe.