Proses Memilih Winners

Assalamualaikum ...

Lama Lin tak dapat nak update blog lin seharian..Lin mohon maaf..terutama kepada peserta contest mengapa si dia menjadi pilihan hati...

Lin busy sangat...terutama dh nak raya kan?? malam-malam pegi jalan-jalan dengan hubby...pastue balik dah penat..hehehe..
so..hari nie Lin baru berkesempatan betul-betul spent time dengan hubby untuk baca semua peserta..

Hehehe..pening dibuatnya...
Hari nie Lin dh pilih 10 pemenang yang perlu di tapis lagi..
susah2...semua bagus..n sweet2...

Tapi mcm dah nak taw jek pemenangnyer..
lin dan hubby tapis lagi entri after berbuka yek!
Sebab dah pening..hehehe~~ nak g bazar pulak..n jalan2...

Good Luck Semua!

6 comments:

Melody Iqfa said...

HUHU..harap2 ade rezeki..
kpde k.lynn, Slamat berbuke.
wee~

kHuza sweeT honEy said...

okok...kmi tgu..
hehe..
slmat bbuka..^^

Nurul chumel said...

hope i ada harapan utk menang!!

mama zharfan said...

suspens tu..

azieda razak said...

hope kite ada peluang tuk menang...

AdeQ MaNj@ said...

wau!! tak sabar nak tau sapa pemenang ni.. cepat la lynn, umumkan pemenangnya.... harap-harap ada peluang untuk menang... lalallalalla...