Hari bahagia kami : episod malam

Entri kali ini di dedikasikan khas untuk my hubby~~ En.Izzat...

Minggu lepas dan minggu ini dan mungkin minggu seterusnya sampai habis sem..adalah minggu yang paling bz..Aduhai..
mcm2 assgnment tambah-tambah dengan thesis...


Disebabkan tension...huhu....dan penat otak..dan kerana me
nyambut kedatangan kawan Lin dari KL dtg ke JB...Lin luangkan juga masa...

Hari nie tak de relief dan dah habis kelas..
so...teringat kepada blog Lin yang entah apa citer nyer!So! entri ini menceritakan tentang gembiranya Lin selepas penat membuat assgment...aduhai..

Ok! Sabtu yang lepas, Lin keluar jalan-jalan dengan hubby...tiba-tiba dapat kol...yang kawan Lin nie otw..so..dari plan nak mkan..terus makan malam jek la...hahaha...

Apabila mereka sampai..kami terus pergi ke Malay Village..huhuhu..nak cuba!...
Pelbagai menu yang kami order....Antaranya adalah...cewah! ik
an siakap tiga rasa, telur dadar, sayur kailan ikan masin , tomyam dan otak-otak..nyum!


Mari kita saksikan gambarnya....


Ikan siakap....



Sayur kailan..


Tomyam campur!



Telur dadar....


Telur dadar pun nak tunjukkan kan?? hehehe... Ok! selepas makan..sessi bergambar pulak..aduhai..kenyang perut!



Walaupun kenyang..kami tetap senyum hahaha..senyum tak larat..

Ok! habis sudah episod malam...


2 comments:

cha said...

macam dah jadi kebiasaankan? ikan siakap tiga rasa, kailan, tomyam, telur dadar. haha... sama-sama.

Siapa Lin?? said...

memang pun cha..