Kepada contestant Muka Seiras...~~

ok korang....Thanks for joining my 3rd contest ....

Lin mengharapkan ramai lagi yang join contest lin nie..Jangan lupa jugak contest couple T tue yek! alang-alang tue join la sekali...hehehe..

Ok! Di sini Lin nak bagitaw... Yang Lin nak minta maaf sangat-sangat kalau Lin xpergi jejak kat blog korang tinggalkan komen...Korang tinggalkan jek Url kat comment entri contest tue jek yek!

Lin busy nak siapkan thesis Lin..Tambah-tambah sekarang nie Lin kena buat-buat rajin kat supervisor Lin..Nak bagi die tengok Lin rajin...hahahaha...Bodek sebenarnya nak mintak geran dari my beloved suprvisor masa nak buat Phd nanti..

Huhuhu..tak larat la korang Lin nak tanggung sendiri..Penat dah kije sambil belajar..Tak kan nk minta kat mak dan ayah jek kan?? huhuhu...mintak kat hubby ...die nak wat kumpul hantaran kawen..hahaha..

So! Korang lin minta maaf sangat yek! Kalau ade Lin update entri..tue maknanya entri yang simple-simple.. Nak masuk contest pun x sempat..huhu..

Ok! thanks sebab faham...

5 comments:

Anonymous said...

Takpe,cayok2 lynn!!

lionteen said...

masih bukak lg ke cntest couple T tu?

hamzah ian said...

wa..

MiMi PeONy said...

xsabar tgu kptusan...

hana nabihah said...

ada harapan menang tak ? :D

http://haluvha09.blogspot.com/2010/08/contest-couple-muka-seiras.html