Pertandingan Selami Hati Nurul~~

Ok! Jangan panjang lebar...terus masuk contest..hehehe~~
Ini banner contest..syarat KLIK SINI

Photobucket

Penandaan markah bermula di sini...hehehe~~

Mengenali Cik Nurul melalui blognye yang banyak dan sara
t dengan corakan love-love...Comel sangat...sebab itu dinamakan Blog NURUL CHUMEL~~

Warna blog yang dipilih oleh Cik Nurul adalah bertemakan p
ink....Pinky2...wink...wink..hehehe...
Mungkin warna pink itu adalah kegemarannya.....Lihat
gambar hiasan dibawah..adalah header blog pink2 dan love2 tadi...


Warna pink dipilih oleh Cik Nurul melambangkan Cik Nurul seor
ang yang lemah lembut....Betul ke?? hehehe... Kalau tak percaye meh! tgk gambar Cik Nurul secara dekat...~~



alolo...lemah lembut sangat mukanya....Daripada gambar ini pun, dapat tengok kan?? Cik Nurul nie seorang yang lemah lembut....

Memiliki raut wajah keibuan dan redup adalah satu keistimewaan dan bonus untuk Cik Nurul...

Seperti yang kita biasa dengar, Impian seorang lelaki yang
baik adalah mempunyai seorang wanita yang keibuan dan lemah lembut....hehehe...

Jadi, Cik Nurul telah pun menemui lelaki baik tersebu
t begitu juga dengan lelaki baik tersebut sudah pun menemui bakal isterinya yang dicari-cari selama ini...



Haa...yang di sebelah Cik Nurul nie adalah Cik Nurul yang punya..Dia dah cop awal-awal..hehehe.. Nama jejaka ini adalah Arief..(mengikut bacaan)

Mereka telah ditemukan dalam jangka masa yang panjang...Episod pengenalan mereka bermula hanya dengan hubungan seorang kawan biasa....sehinggalah menjadi sepasang kekasih yang romantis...

Sedangkan lidah lagi tergigit apatah pula dengan pasan
gan kekasih ini..Pelbagai halangan dan dugaan yang diharunginya...Lin tidak mengenali Cik Nurul....apatah pula masalahnya....

Setiap hubungan mesti ada pasang surutnya bukan?
? kalau tidak, masa kan pula perasaan sayang itu semakin meluap-luap dengan pergaduhan yang diselesaikan dengan kasih sayang tambahan pula pujukan manja..hehehe....

Jadi, dengan kasih sayang itulah, wujudnya sepasang kekasih ini yang melalui kehidupan bersama-sama.. Mari kita lihat gambar-gambar pasangan rom
antis ini....


Disuap oleh Cik Nurul



Cik Nurul pula disuap..heheh




Romantis kan mereka??

Terbuktilah yang Cik Nurul nie adalah seorang romantik orangnyer...hehehe...
Cik Nurul juga seorang yang sweet dan simple... Tgk gm
bar kat bawah :



Simple kan?? Die pergi jalan-jalan pun hanya berbaju T-shirt yang comey... Tak perlu dress labuh-labuh yang selalu Lin tengok perempuan-perempuan pakai..hehehe~~

Tgk lagi Ke" simple" lan Cik Nurul di majlis semasa di Hote
lnya..Dia perlu menyanyi di depan orang ramai.. hanya mengenakan baju kurung yang simple...sangat sweet...




Cik Nurul adalah seorang yang childish atau bersifat keanak-anakan...hehehe..Jangan marah yek Cik Nurul.. Dia seorang yang suka merajuk dan suka dipujuk..terutama kalau yang pujuk EN.ARIEFF..hehehe... Buktinya??

Try Klik Sini..

Dah baca?? Cik Nurul nak sangat dipujuk oleh En.Areiff..he
hehe....

Cik Nurul, kadang-kadang lelaki senyap mungkin untuk biarkan wanita yang disayang tue reda...ok??

ceh! macam Lin nie pakar motivasi..hehehe..

ok! Sambung lagi.. Cik Nurul seorang yang suka untuk ambil gambar sama ada orang ambilkan atau ambil sendiri...hehehe... Itu yang Lin nampak selama L
in selami blog die...hahaha...

Jom kita tengok gambar yang Cik Nurul tangkap sendiri....




Banyak lagi sebenarnya..Tapi Lin xnak la curi banyak-banyak...hehehe

Cik Nurul juga seorang yang peramah atau friendly~~ Siyesly..cewah..macam dah pernah jumpa jek :p
hehehe...Tapi Lin dapat lihat la cara dia membalas komen di blog..sangat friendly...

ok....Itulah luahan hati Lin untuk cik Nurul....

Setakat itu sahaja yang Lin mengenali...
wanita yang memiliki wajah lovely face...and baby face

Nurul Izzati Mohd Siri....


p/s : Lin teringin bertemu dan mengenali dengan lebih dekat Cik Nurul dan Lin nak minta maaf andai luahan hati terhadap Cik Nurul salah...Lin minta maaf juga sebab tak minta izin curi gambar..hahaha...

Done!


3 comments:

lionteen said...

wah..
gud luck:)

Siapa Lin?? said...

thanks

Nurul chumel said...

thanx for joining lynn..tak sangka lynn sanggup buat entry tuh..terharu u!!~takpe2..maybe later kita boleh jumpe..muar dengan melaka bukan jauh pun kan??hehe!!~

best of luck cyg!!~