:: Phone untuk Si Die ::

Assalamulaikum

Esok adalah hari pendaftaran untuk kolej Lin.. Lin terlibat dengan membimbing student-student untuk mejalankan Minggu Haluan Siswa ( MHS).. 

Mesti Lin busy giler..terpaksa la tinggalkan blog Layanlynn buat sementara waktu..~

Ok! Back to our title, semalam, Lin bergegas ke Johor Bahru untuk sesuatu yang mengembirakan En.Izzat . Kalau korang nak taw, Lin berniat nak bagi hadiah ini kepada En.Izzat nie masa birthday dia tahun nie. 

Tetapi macam-macam halangan kan.. Maklum la orang baru bekerja.. tambah-tambah bulan 8 hari tue kan dah nak raya.. So, Tak dapat la bagi die.. 

So, tunaikan hajat pada hari semalam.. Alhamdulillah berjaya! Hopefully En.Izzat bergembira dengan pemberian handphone yang tak seberapa itu. Kebetulan hanphone En.Izzat rosak..! So, sesuai la kan.. 

Handphone apa Lin bagi?? hehehe.. Disebabkan En.Izzat tengah gile handphone Flip samsung ! So, Lin hadiahkan yang tue jek la yek En.Izzat woii.. hehehe..

Tue la, sape suruh tak berminat dengan android! hahaha

Gambar hndphone, kitaorang lupa nak ambil!.. 

2 comments:

cikpia said...

oh lupa nak cakap......... tepon saya rusak jugak!!! ha ha.........

Azlina said...

amboi cik pia... Rosak ek, hahahaha..