:: Nak Main Kawin-kawin la! ::





Assalamualaikum,

Boleh tak malam jumaat nie nak citer mood kawin-kawin.. hahaha.. Gatal jek kan??

Tak kesah la.. Tiba-tiba Lin terpikir la, Korang ade idea tak macam mana nak ajak boyfriend korang supaya dia ajak korang kawin awal-awal?? Korang Boleh bgi idea x?? Lin ade baca satu blog nie.. Macam best jek kalau nak buat.. hahaha.. 

Khas untuk En.Izzat,  ini lah adalah tanda-tanda yang patut awak tahu taw.. hehehe..


Cara 1

Berhenti berdating! hahaha.. Korang buat lah pape yang patut, Kalau mcm Lin, Lin boleh cakap asyik nak buat kelas tambahan jek kan?? So, nanti En.Izzat mesti macam risau-risau.. hahaha..( macam bagus jek kan?? ) Pada En.Izzat jangan sengih-sengih taw..! hahaha.. Kalau korang, pergilah kelas gym ke?? 

Cara 2:

Pergi cari kerja yang tak sama daerah atau negeri dengan boyfriend korang. Amacam?? Ok tak? En.Izzat, saya nak cari kerja kat KEDAH boleh?? Mesti lah the answer is DEFINITELY NO! hahahah..

Cara 3 :

Tunjukkan yang kita ada ramai kawan lelaki lain.. Macam ok cara yang ketiga ni. Nanti mesti boyfriend korang akan rasa bimbang kan?? Yeke?? Kalau En.Izzat mesti Lin kena marah! =p

Cara 4:

Jujur jek la kat dia.. Yang korang nak kawin dengan die...atau korang akan lakukan semua ini, sekiranya dia masih belum ready nak kawin!  

Kepada En.Izzat, SAYA NAK KAWIN DENGAN AWAK! hahaha.. Gatal na!

4 comments:

cikpia said...

ha ha......... tadi baru TERlintas nak hantar kek kat my boyafren ngan ucapan WILL U MARRY ME? ha ha..... tunggu dia lembab ngat!!!

jom kita try! ha ha..........

ZyX said...

At last..cantik color baru..my feveret.. :D

Azlina said...

Zyx.. your faveret???
Maybe orang lahir bulan 8 memang suka warna coklat kot..

ZyX said...

Cool color for me la..rumah punya theme pun coklat jugak..hmm,but for my carz, i luv white color..tp tahniah ler, die dh ada keter sendiri.. :D