Wedding Preparation :: Kad Kahwin

Assalamulaikum, 

Alhamdulillah, mak Lin call bagitaw yang kad kahwin dah siap! hihihih.. Wah! dah siap dah kad kahwin...

 Tapi kad tue kat kampung, so tak leh nak share gambar... hihi... Nanti Lin balik kampung, Lin share ok?? huhuuhu... Ok.. 

Mak dah suruh buat list nama untuk guest.. aduhai.. Sape yang Lin nak jemput.. Tetiba blur!

Ada tak bride to be yang Lin ade tips nak buat guest listing?? 

share2 dengan Lin ok??




3 comments:

SarahSyafiq said...

kalau sarah dulu, ayah dah allocate brapa ratus utk org kg.pastu utk sedara n kawan2 sarah.tak reti gak nak list satu2 nm.mn yang jumpa bg je terus.huhu

fatehamohamed said...

proses distribute kad kawin ni mmg stress jugak la..tak reti daku..huuu

Azlina said...

tue la pasal kan?? step pertama buat list kat opis dulu.. hihi