Jom STUDY di INSTEDT

Assalamualaikum,

Entri kali ini bukanlah pasal wedding preparation lagi!! hihi..
Kali ni nak citer promote pasal kolej Lin... sekali sekala mem"promote" tempat kerja sendiri apa salahnya kan??
Lin adalah Pensyarah Matematik di Kolej 
"Institut Sains dan Teknologi Darul Takzim"
Singkatan bagi kolej Lin nie adalah INSTEDT. Terletak di Bandar Penawar..dekat dengan Desaru... Rumah Lin pun dekat sangat la dengan Desaru nie.. Best sangat.. sebab area laut, mestilah sejuk jek kan??
Honeymoon?? Honeymoon kat sini?? Tak nak la.. dekat sangat.. tak best.. nanti tak rasa bercuti.. hihi.. 
Ok! Back to our topic...
INSTEDT ini adalah sebuah kolej swasta. Ada beberapa kos di INSTEDT ini. 
Ada 2 program di bawah Universiti Teknologi Mara (UiTM) iaitu Diploma Pengajian Sukan dan Diploma Pengurusan Pejabat... 
Program lain di bawah INSTEDT adalah :
  • Diploma Pengurusan Pernigaan
  • Diploma Perakaunan
  • Diploma Teknologi Maklumat
  • Diploma Kejururawatan
  • Diploma Pengajian Islam
  • Diploma Perhotelan
  • Diploma Pelancongan
  • Diploma Media Graffik...
So, kalau nak keterangan lanjut mengenai program di INSTEDT .. leh jek berurusan dengan Lin.. hihi.. lagi senang kan?? ada orang dalam..
Kalau ade adik-adik atau sedara mara ke yang lepasan SPM dalam 3kredit bagi program di INSTEDT dan 5 kredit untuk program UiTM yang masih tiada tempat untuk belajar.. Bagitaw Lin yek..
Nak mesej pun boleh... 010-7602848

5 comments:

sarahhernyzar said...

lin.. haha. tak sangka kecik je dunia nih.. bhuahahaha.. satu tempat keje lak dgn kazen sara azra.. wee~!!!

p dot s: ada keje kosong tak INSTEDT? ngeee~!!!

Anonymous said...

salam, nak tanyela..saya nak apply pensyarah kat sane...ade kekosongan x? bila agknye diorg nak ambil pengajar?? sekian~

Azlina said...

Pensyarah apa??

Anonymous said...

Salam, saya nak tanya, saya dpt temuduga di instedt sbg pensyarah...saya nak tnya pandangan awak..apa kelebihan dan kekurangan sekiranya saya menerima temuduga itu? Mohon azlina blh share spnjng pngalaman sbg pnsyarah di instedt..mcm mna proses temuduga azlina dulu..tq byk2

Anonymous said...

Asaalam..saya berminat nak jadi pensyarah di instedt..saya berminat nak mohon pensyarah pengurusan..ada kekosongan lagi ke sekarang?dalam website tu x nyatakan pulak tarikh tutup..tq