Wedding Review :: Meja Guestbook


Assalamualaikum
Di pagi sabtu yang indah.. ewah.. maklumlah bila weekend Lin bersama suami.. hehehe.. maklumlah masih PJJ.. Jadi, bila hujung minggu baru lah melepaskan rindu... pergi jalan-jalan... 
Mood review masih ada lagi.. nak review Meja Guestbook pulak...
Gambar yang Lin dapat pun sedikit jek.. Tapi boleh la..
Meja guestbook ni Lin mintak tolong daripada jiran sebelah jek.. Sebab die ni kreatif sangat.. walaupun lelaki.. hih... Die bukan mak nyah ok!! Die memang minat untuk hias berhias nie.. huhu
Lin nak yang simple-simple jek..janji ada... So, bertemakan warna biru.. 

Jadilah Meja guestbook Lin.. Lin letak betul-betul depan rumah...
Tue semua kawan sekolah RENDAH .. Alhamdulillah kami masih berhubung antara satu sama lain..
TQ korang sebab datang dan bagi wish yang sengal-sengal tu.. hihi..
Oh Ya! Gambar Canvas yang besar tue, Lin review next entry ok??
Bawah nie bukan nak promote bridesmaid Lin lagi.. hihi.. Tapi nk tunjuk gambar-gambar yang Lin letak di Meja Guestbook supaya tak nak kosong..
Gambar tue Lin recyle balik.. letak di bilik Lin... 

Itu sahaja untuk hari ini...

2 comments:

J.Syazwana said...

jangan lupe review gambar canvas tu. nampak menarik la. harga sekali eh. hihihi

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Huhuhuhu simple but nice :)

Entry Terbaru : My Baby Girl