Pre Wedding Photo Shoot

Assalamualaikum
Pagi-pagi ahad tanya suami, nak update tajuk apa untuk hari ahad.. 
Nasib baik suami ingatkan pasal pre wedding.. Ya Allah..dok review pasal kahwin, Lin lupa nak share pasal pre wedding yang Lin buat pada awal bulan 4..Cadangnya buat awal bulan 4 sebab tarikh kahwin awal bulan 5..
Tapi disebabkan tarikh kahwin Lin sama dengan tarikh undi hari tue, keluarga Lin dan mentua membuat keputusan untuk ubah tarikh tersebut pada 28 April 2013.. Walaupun kecoh dan pening kepala Lin arrange balik semua dengan vendor.. alhamdulillah berjalan dengan lancar.. 
Ok.. Jom tengok gambar pre wedding Lin.. 
Detail Photoshoot
Photographer : Aliceshah Studio
Tempat : Kawasan Melaka
Masa : Tengah hari ( 6/4/13)
Konon-konon candid.. boleh?? hehe



Sebenarnya Selepas makan tengah hari sebab kami dan Photographer dah lapar sangat!
Ewah... main gitar  konon..hehe
Awak! Kita dah nak kahwin!!

Abg! Ini lalang ke ??
Kami bahagia bersama..
 Ini lah serba sedikit gambar pre wedding...

Bye!

5 comments:

SIMPLE PERSON said...

salam lynn, sy tag awk dalam contest

http://pinki2gadis.blogspot.com/2013/07/contest-my-sweet-memories-ramadhan.html

jom join :)

Anonymous said...

hehe..tgkla sape yg handsome tu..hihi..

orked violet @ SYA said...

alolo..yg kt rumput tu comeL =)

J.Syazwana said...

macam best jugak je pre wedding kat kawasan camtu. huhuhu. tengah berfikir nak pilih tempat jugak ni :D

sarahhernyzar said...

alolo manjanya tgk.. hehe.. sara x buat pun lagi pre-wed. hahaha.. mjls bulan 8.. hah guane tu? sempat ke? ngee