Wedding Preparation :: Hunting For Kain Pengapit ::

Assalamualaikum,

Hari ini lebih kurang 100++ hari lagi untuk majlis nikah Lin... aceh!! nampak sangat counting the days... haha..

Bukan counting the days, tapi sentiasa beringat untuk buat preparation ..cewah!
Ok! Weekend lepas shopping barang hantaran, sempat lagi Lin singgah di Jakel untuk beli baju pengapit Lin.. 
Hurm.. Pening sangat kot nak pilih kain kat Jakel tue.. sebabnya semua orang tahu kan?? banyak sangat warna ton nya.. nak pekat?? nak cair?? semua ade.. Pilih jek yang bersesuaian dengan budjet masing-masing...
Faham?? hehehe...
So.. Pilih punya.. mestilah kena beli juga kan?? kalau tak tak de masa lagi nak beli.. Ok!.. Lin dah dapat!! dan dah buat pembahagian pun... 
Hopefully pengapit Lin sudi dan hadir seperti tarikh yang telah ditetapkan...
Jom tengok kain..
 Inilah dia kain pengapit Lin... Sempat lagi ade invitation card... hehe.. saje jek tue..
Ok! tunggu next entri for next preparation..

4 comments:

dhiera said...

shining shining gitu~

Azlina said...

hahaha... Shining sikit... hahaha

fatehamohamed said...

cantik kaler dieeee...suke3:D

orked violet @ SYA said...

whoa..best nye. Sya tgh pk2 Lagi nih. nk sponsor kaen utk dorg x.huhu