TERTIPU DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum

Entri kali ini mungkin akan buat sesetengah pihak yang kurang senang... Tapi Lin terpaksa juga memberikan satu respond mengenai suatu produk yang Lin rasa tak berbaloi! 

sumber: google
Hurgh! Lin sudah pun terkena dan tertipu... Lin tertipu dengan salah satu produk Hai-O iaitu Korset Premium Beautiful!  Hurm, memang hajat di hati sebenarnya nak kurus.. Tapi malas nak bersenam... So, Lin pun terpengaruh dengan produk tersebut ( tak nak sebut nama produk tu... benci sangat!)


Produk yang kononnya boleh kuruskan badan?? Tolonglah rakan-rakan blogger jangan percaya sangat! Siyes jangan percaya! Itu jek yang Lin mampu cakap....

Sumber : Google
Ok! Fine! kalau ramai agent produk tersebut nak cakap produk tue "tersangat la bagus" kan?? Yang Lin sangat tak puas hati dengan agent yang bekalkan Lin produk tersebut... 

KENAPA???

Meh Lin nak cerita,

1 hari ade sekumpulan agent produk tersebut datang rumah Lin.. Pada mulanya Lin tak taw pun tujuan kehadiran mereka... Mengikut kata housemate Lin, mereka nak belajar menjahit la.. apa la.. Tapi bila sampai terus cerita mengenai produk tue dari A-Z...

Masa tue memang keinginan nak kurus tue sangat la tinggi.. Dan esoknya bila Lin pikir, terus Lin setuju nak buat monthly installment... 

Hurm.. Ok! itu memang salah Lin kan?? Lin akui.. sape suruh tak pikir dulu kan??

TAPI YANG MENJADIKAN LIN GERAM SANGAT!!!

Bila agent tue tak bersikap dengan jujur Lin as their customer..
hurm.. sedih sangat! sebab agent tersebut adalah orang melayu jugak.. sanggupnye die!

Apa yang mereka tipu??

Mereka tidak jujur semasa proses penerangan mengenai produk tersebut..

 Mengikut salah seorang rakan Lin yang baru jek melibatkan diri dalam bisnes ini mengatakan bahawa produk tersebut boleh dipulangkan dalam masa 3 bulan sekiranya ianya tidak sesuai dengan badan customer mereka. 

Dan, masa Lin baru-baru guna produk tersebut, Lin mengalami alahan merah-merah yang teruk dan lin mengadu kepada agent Lin tersebut.. Mereka mengatakan bahawa alahan tersebut adalah tindak balas produk tersebut kononnya.. 

Masalahnya! sampai kurang 3 bulan tetap perkara yang sama berlaku dan Lin pun telah berjumpa dengan doktor. Dan doktor tersebut megarahkan supaya Lin berhenti pemakaian produk tersebut. 

Apabila Lin stop dengan produk tersebut, alahan tersebut menjadi baik!... Jadi memang Lin dah tak gunakan produk tersebut! Bila Lin mesej balik agent Lin tue, die cakap macam ni... :


byk toksin...
gatal2 tu sbb toksin yg keluarla... biasanyer nasihat akak pada customer...
dlm tempoh semingggu...dia memg tak bleh pakai 8jam terus..tetap utk 3 hari pertama cukup sekadar 3-4 jam sahaja...
hari ke 4- seterusnya..tingkatkan jam pemakaian dr 4 - ke 5 6 7..dan seterusnyer...so dlm tempoh tu
dia perlulah bwk pakaian dlm back up...n dlm temnpoh tu gak,
PB dia perlu dibasuh setiap hari DGN pencuci PB sbb nak bersihkan toksin di PB, sbb dia memg byk toksin...

tetapi sekiranya masih berlarutan gatal tu..dia bleh rujuk kepada toksin dan mesti buat check up yg detail

dikuatiri dlm bdn dia sebenarnya ada penyakit yg tersembunyi..
.


erk! tengok... penyakit tersembunyi bagai kan??? Dulu masa terangkan... penyakit apa-apa pun boleh diubati... hurm.. Ini lah orang melayu yang nak kaya dengan cepat jek.. kerjanya hanya nak menipu! 

So.. nasib Lin sekarang.. Lin akan terus kena bayar produk tersebut walaupun tak sesuai dengan badan Lin ... Nasihat Lin kepada wanita-wanita yang terpengaruh juga.. Tolong la berhentikan niat anda semua... 

Sesuangguhnya produk tersebut tak boleh buat anda kurus pun.. Cuba anda baca artikel ini daripada Zaki Khan 

dah baca?? bersukan adalah langkah terbaik!

dan sekarang Lin ambil keputusan untuk pergi ke GYM... Dan sekarang alhamdulillah dah 5 bulan dan Lin dah turun 5 kg... skarang nie tak timbang lagi...


TOLONG JGN TERTIPU DAN SENASIB DENGAN LIN... Duit yang Lin bayar tiap-tiap bulan tue.. pandai-pandai la orang tersebut... 

Siyes! Tak suka bila ditipu!

48 comments:

nur anis said...

tu mesti tak nak ambik risiko bayar ganti rugi la tu...hurmm..bersukan jugak yang terbaik kan..saya pun sekarang tengah amalkan skipping sikit-sikit...harap berjaya lah kurangkan berat ni..

zarith said...

Betul tu.. dia taknak bayar ganti rugi. Kat umah saya pun ada. Kakak beli tapi dia tak pakai bagi saya. Pakai 2-3 kali je. Pastu tak pakai dah.

Azlina said...

Yup! Memang betul... Tolong la bagi taw kawan-kawan kita supaya jangan biarkan penipuan ini terus berlaku....

dilla nadila said...

betul tu yang..
exercise jugak yang terbaik..dila pun dulu nyaris2 nk terkena jugak ngan PB tu..nasib baik xjadi amek tau..kalau tak beribu tu rugi camtu aje....

Azlina said...

tue la.. siyes memang lin menyesal sgt!!

BIE said...

ya allah.. takutnya lin.. moga tak ada apa2 side effect n lin sihat2 je.. ish.. teruk betul la org yang menipu ni..

Dhiera nadhirah said...

kesian ye lin. tak patut akak tu. pk untung dia ye. bukan dgn niat nak menolong~

ROJAK said...

biar terlambat sedar, janji sedar dari tertipu. Rojak ingat nak buat review sndirila pasal entri ni kat blog rojak

Nur Fauzi Bassar said...

Terima kaseh kongsi cerita. Kalau ada pengalaman tenang MLM boleh cerita lagi.

Saya kongsi ceria di blog ye.

khadijah said...

wow dah la PB tu mahal gile kan, tapi tula kita semue memang mudah tertipu ngan ubat kurus ke produk kurus ke kan :) senam tu bagus tapi semue malas kan hee saya baru follow lyn, saya pun b2b, nanti singgah la blog saya, salam kenal :)

fatehamohamed said...

hye salam kenall:)


PB tu mmg xberkesan..ramai dah kawan3 sy cube tapi xnmpk ape ponn::))


free3 singgah la.. fatehamohamed.blogspot.com

orked violet said...

Dear, Sya almost nak beLi gk mende nih.tp KIV.
http://sya-orked.blogspot.com/2012/10/sebab-saya-nak-sangat-kurus.html

tp ps bc entry kamu nih, rs nye maybe canceL teros kot.huhu

BTW, sya da foLLow kamu.free, visit/foLLow sya jugak ek
sya-orked.blogspot.com

Anonymous said...

Saya pun nyaris2 nk kena tipu dgn agen. Yg membuatkn saya benci nk join sbb sikap agen2 yg berlagak, riak, bermegah2 tunjuk segala kekayaan yg diorang dpt drpd bisnezz menipu org tu. kereta merc, beg tangan chanel rm18,000, rumah banglow, slip bonus puluh-puluh ribu. mak oi...riak dan takbur betul la. Nauzubillah. YaAllah...jauhkanlah sya dn keluarga sya drpd sifat2 keji yg Engkau murkai ni, amiiinnn..

Anonymous said...

yup kebanyakkan ejen PB ni sume PENIPU, b4 kita beli dia cakap lain, lepas beli cakap lain...saya dah beli...pun sama gak jdi mslh kulit mcm Lin, bila tak pakai, terus elok...tolongla..benda2 yg sgt mahal ni result mcm ni!!mane dia org tak kaya, 1 set je terjual boleh dpt untung dlm 900-1000 ejen PB tu la kata, dia kata untung runcit je tak masuk lagi bonus company bg...tu masa dia nak ajak sy join business dia...siap ajar lgi suh tipu sunat bagai...huhhhh...tak paham segelintir sikap ejen PB yang macam ni...dah penipu nak ajar org lain jadi penipu macam dia jugak...

Anonymous said...

kesian kt yg kne saman dgn jutawan korset nih..
takpe..kt dunia dia byk duit..riak sane sini..tunjuk mcm2..tunggu Allah hantar surat saman kt dia pulak..terduduk dia nnti..
saya call hai o..sy tny,dlm majalah tu dh bgtau,jgn paksa client buat loan utk buat bisnes..tp geng2 jutawan tu..loan lah yg depa tekankan utk mulakan bisnes..buat sedebuk 21k..then hai o ckp salah cara mcm tu..tp yelah,dh jutawan tu yg tolong naikkan income syarikat..tu yg x ambik apa2 tindakan walaupon salah..kan?bile saya ckp nak report polis sbb menipu..syarikat tak bg..dia suh report kt hai o dlu utk diambil tindakan..dua2 penipu..

skang ni depan main saman2 je..kite yg x byk duit terpakse la tutup mulut..

Nur Fauzi Bassar said...

ade ke yag kena saman? jadi ke saman tu?
macam tu pun ade.
memang kelentong la dua-dua. yg dah jadi jutawan, dengan syarikat sekali.
mustahil la syarikat tak tahu ade agent yang buat head hunting dan buat loan. kalau sebulan jualan melambak-lambak berpuluh ribu untuk seorang agent, patut syarikat dah boleh siasat sendiri.

Nur Fauzi Bassar said...

ade ke yag kena saman? jadi ke saman tu?
macam tu pun ade.
memang kelentong la dua-dua. yg dah jadi jutawan, dengan syarikat sekali.
mustahil la syarikat tak tahu ade agent yang buat head hunting dan buat loan. kalau sebulan jualan melambak-lambak berpuluh ribu untuk seorang agent, patut syarikat dah boleh siasat sendiri.

Anonymous said...

Salam semua...mmg xde kesan pn korset PB tu,sakit2 badan sy pastu gatal2.Ssh nk pakai dn time nk tanggalkn pun ssh.Dh lh tu,sy invest 23k tau sbb nk bisnes pny psl.Last2 dpt tau dr kwn2 dn ramai lg la yg dh terkena dgn hai o ni,dorg invest lg byk dr sy.Smp blacklist,pastu stok ade lg kt umh,x blh jual...org xnk.Sape yg tanggung rugi? Diri sendiri...Now sy join bisnes lain,ade korset jgk.Tp yg penting bisnes ni x tindas org,x tipu org,x simpan stok,x pyh invest byk2.Pakai utk diri sendiri je.Mmg best korset die,rs mcm x pkai ape2...best sgt,bru pkai sebulan dh ade result hehe...dn income pun lebat...Alhamdulillah...sbb Allah yg tunjuk sy jalan utk join bisnes ni setelah sy dibebani hutang hai o (korset PB) tu.

noraida yusoff said...

salam nor azlina, minta izin akak nak komen juga kat sini just utk sharing pengalaman akak, akak pernah pakai set beautiful premium ni...satu set lengkap dan hasilnya akak puashati.

niat masa beli tu memang la nak kurus jugak sebab badan akak tembam masa tu. pastu dah pakai 2 tahun walaupun x secara disiplin 8 jam sehari, akak puashati walaupun x jadi kurus spt yang dicanangkan, akak rasa sedap pakai sebab pakaian ini menyokong system badan akak dan lama kelamaan bahagian yg geleber dgn lemak spt punggung, bawah ketiak dan perut makin susut dan body akak ada shaping yang cantik. Itu yang akak suka pasal beautiful premium ni...rupanya pakai set pakaian dalam ni menyekat lemak2 daripada terus berkembang dan membuatkan struktur tubuh wanita jadi sperti wanita... itu yg akak Nampak.
Setelah 5 tahun pakai, lama kelamaan set ini makin lusuh dan rosak di bahagian tertentu tu yg akak x pakai dah. Nak beli yg baru, x pelah... asyik bertangguh saja... xbeli2 lagi sampai skrg.... badan dah naik 20 kg dari dahulu. Akak rasa akak nak pakai lagi set beautiful premium ni utk shape kan semula badan akak yg makin kembang ni... dah try cara rawatan slimming dah habis rm10k, berat turun 10kg je tapi xbertahan lama, kena diet berbagai.... dah try korset jenama lain yg lebih murah, tapi kesan x ade. Akhirnya akak rasa percaya akak kena pakai semula set beautiful premium ni untuk elakkan badan akak terus berkembang... Akak minta maaf kerana secara jujurnya akak menyokong produk beautifulpremium ni kerana ia tidak mendatangkan masalah kegatalan pd badan cuma SUSAH NAK PAKAI TU DAH JADI BIASA dan MUDAH bila akak selalu pakai hari2... ini sekadar sharing experience kerana akak bukan ejen produk ni...cuma pemakai yg lihat dan rasa kesannya sendiri. Mohon maaf ye !

diana said...

Amboi membela semacam jer..konco hai o ke ni??? HAHAHA

siti hamim said...

Kakak saya guna korset ni....memang ramping badan dia, tapi now dah naik balik sbb pregnant, now, sya tgah pakai... mmg selesa, walaupun bulan puasa.....mmg gatal,tapi x la teruk, lepas 8jam, mandi ...hilanglah gatal tu, sebab toksin keluar...x sabar nk beraya dengan shape yg cantik...maaf, saya bukan kroni PB ya.

Shaznira Musa said...

I loike!

Anonymous said...

assalam kawan2 betul lin ckp memang betul menipu sbb akak member hai-o akhir tahun 1998 hingga awal tahun 2002 sahaja. masa tu ramai cina jadi ajen PB. Akak punya jualan mmg meletop tanpa perlu melabur ribu riban beli satu set utk diri sndiri aje klu ada yg nk try akak bawa ke stokis atau upline yg ada bahan contoh. Masa zaman tu namanya bukan PB tetapi "Beautiful" H-O ia tukar nama sbb founder atau pengasas nya Dr Wong dr Taiwan telah memberi pakaian ciptaan nya pd sebuah syarikat yg dia ada share. Pakian tu skrg bernama "i-Beauty" Sejak itu ramai ajen2 cina pindah ke syarikat itu meninggakn melayu2 yg menjual pakaian yg tak bermutu itu.nmpk sgt melayu kena main dlm soal ini. Sebab saya perasan produk itu tak serupa spt Beautiful yg dulu tahan lasak dan agak bermutu, maka saya pun tinggalkn hai-o wlupun ada pangkat yg baik...namun menipu orang adalah perkara yg menakutkan sy. Iklas dari: aishasnote.blogspot.com

Mohd Firdaus said...

Salam.apa biz yg 2nd tu..blh tau..mne tau blh menguntungkan

shima shakila said...

Nak korset tu.. whtspp 0179553402

ema eyrol said...

Sy bkn konco hai o tp da pkai pb hampir setahun.mula2 mmg badan gatal2.skg da ok.bdn da ada shape.sy bli pb drpd kwn sbb nk tlg die yg da invest 60k

june abd razak said...

salam.. saya 1 of korset user jugak. so far memang berkesan n ramai yg tegur ade perubahan. gatal2 tu mmg ade terjadi lepas tangglakan korset tapi lepas mandi okay dah. actually PB ni die fitkan n shapingkan bdn. and satu lagi yang saya perasaan sakit tulang belakang akibat beranak ceaserian (suntikan epidural) makin berkurang.. kalau dlu rasa nak nangis etiap kali kene..

memang PB ni mahal tp berbaloi kalau nk dikirakan kita beli slimming product yg hanya utk kurus saja tapi xde effect utk kesihatan pun xguna kan.. #saya bukan konco hai-o jugak tapi kalau nak beli leh la rekomen kan.. wassap 016-2300144

ani yardi said...

Sy pun Alami msh yg sAma...kalau kita follow betul2 nasihat kita boleh kurus, sihat luar dalam. Saya puas hati dgn PB

nafas humaira said...

assalamualaikum kak lin..terlebih dahulu sy nk minta maaf klu komen sy x sesuai disini.. bg pendapat sy, sy pengguna pb jugak.. dan sy beli dgn ejen tue just conduct ukuran by whatapps shj.. tp bila sampai alhamdulillah fit.. dan sy jenis yg allergic, so ejeny tue bgtau sy awl2 mula2 akan gatal2 n susah nk pakai.. bab pakai bra dia mmg kene minta tolong org..so, sy beli body wash marine essence dan pb wash jugak sbb takut gatal2.. setiaphari sy mandi pkai body wash n pb tue sy basuh 2 hari sekali.. dan skrg sy pakai dah almost 8 month.. dulu sy gemuk yg x der cutting.. ade org ejek spongebob.. tp sy perasan sekarang sy ade pinggang dan punggung sy naik.. dlm femily mmg kami jenis yg x der punggung.. jd ramai yg perasan.. sbb fit, ade yg panggil sy cikta.. posture badan sy mmg tegap klu dulu sy sedikit menunduk sbb sy minat baca buku n stdy tido atas meja.. nielah pengalaman sy,sy just sharing sbb ternampak post nie.. sy bersyukur sbb ejen yg jual pb kat sy ni baik n setiasa jwb persoalan sy.. dan skrg dia pom suka tgok perubahan dr sy.. klu sesiapa nk share @ nak tanya sy tentang pb masaalah ker ape, skdr sy boleh bantu saya bantu.. boleh wasp 👉026-9591836..

nafas humaira said...

silap num.. 016-9592836.. hihihi

Munirah Mazlan said...

aslm

Munirah Mazlan said...

aslm

Munirah Mazlan said...

aslm..maaf cik skdr nk respon sbb sy pb lover..ms ank ptama sy guna corset E..hrga lg mahal dr pb tp gatal2,kain xsdp pakai,mmg xselesa..tp alhmdulillah lps pntg ank ke2,kwn perkenalkn pb..mmg sgt puashati..xnk kuar rmh klu xpakai pb..sy cikgu,keje smpai ptg..smpai ke ptg pn bdn xrs cm pakai corset..selesa sgt,rs kne peluk..kecik ati sy org kutuk2 pb..stretchmark preggy byk kurg,selulit kurg,gastrik sy dh lma hilg..muka bseri,kwn2 puji bdn ada shape cntik..kt bwh pn blh ketat..sy pguna konsisten pb..mmg gatal2 tu sbb toksik kluar..agen tu xtipu cik,dia ckp btul..mmgla ada kesan smpingan awal utk pnyakit kluar..sabar,jgn buang pb tu..pakai trus..duit tu xrugi lgsg..kita tiap2 thn servis kete,tp servis bdn mahal sket pn bkira..kata nk abg syg..slg bhabis utk suami..jgn mrh ye..skdr pkongsian dr pb lover-ira 0192643877

Munirah Mazlan said...

aslm..maaf cik skdr nk respon sbb sy pb lover..ms ank ptama sy guna corset E..hrga lg mahal dr pb tp gatal2,kain xsdp pakai,mmg xselesa..tp alhmdulillah lps pntg ank ke2,kwn perkenalkn pb..mmg sgt puashati..xnk kuar rmh klu xpakai pb..sy cikgu,keje smpai ptg..smpai ke ptg pn bdn xrs cm pakai corset..selesa sgt,rs kne peluk..kecik ati sy org kutuk2 pb..stretchmark preggy byk kurg,selulit kurg,gastrik sy dh lma hilg..muka bseri,kwn2 puji bdn ada shape cntik..kt bwh pn blh ketat..sy pguna konsisten pb..mmg gatal2 tu sbb toksik kluar..agen tu xtipu cik,dia ckp btul..mmgla ada kesan smpingan awal utk pnyakit kluar..sabar,jgn buang pb tu..pakai trus..duit tu xrugi lgsg..kita tiap2 thn servis kete,tp servis bdn mahal sket pn bkira..kata nk abg syg..slg bhabis utk suami..jgn mrh ye..skdr pkongsian dr pb lover-ira 0192643877

zuraiha rosli said...

Salam Lin, lain org lain responnya..mungkin agent yang menjual tue hanya cerita yg manis2 shj. patur dijelaskan kesan atau tindak balas badan pengguna at the first place.

Wallahualam

zuraiha rosli said...

Salam Lin, lain org lain responnya..mungkin agent yang menjual tue hanya cerita yg manis2 shj. patur dijelaskan kesan atau tindak balas badan pengguna at the first place.

Wallahualam

✿ Milk Choco ✿ said...

Sy pun masih menggunakan pb ni. Memang suka pakai sebab saya ada masalah Sakit pinggang pas besalin. Tp bila pakai pb blh menyokong pinggang sy dan kurang Sakit pinggang. Then badan pun makin shaping pas besalin... Love it.. Lain org lain testi. Mungkin dia alah ngan korset kot... Sy okay je pakai.

✿ Milk Choco ✿ said...

Saya setuju sebab sy pun sakit pingganf pas besalin. Kesan epidural. Tp pakai pb ni memang blh kurang sakit

wanishah ahmad said...

saya pun setuju kerana pakai PB membantu saya tegakkan postur badan...nasihat saya belilah dengan agent yang berdaftar dan PB specialist...

Eida said...

Salam. Saya skeptikal sikit pasal produk kesihatan ni. Terutamanya MLM. Isu 'tindak balas' produk keluarkan penyakit ni memang satu teknik pemasaran yang dah lama digunakan sejak dari awal pemasaran produk2 homeopati lagi. Ada 2 konsep yang kita kena faham: 1) side effects 2) natural progression of disease. Side effect kpd produk BUKAN 'tindak balas' ubat! Kalau adverse side effect ie kesan tak baik seperti allergy berlaku, kita patut berhenti pakai. Kadang2 side effect boleh berkurangan apabila body kita dah biasa dengan produk. Natural progression of disease tu pulak, setiap penyakit dia ada 2 outcomes sahaja.
Samada kita makin baik atau kita makin tak baik sampai kita mati. Org jual produk kesihatan ni secara sedar atau tidak dia guna konsep ni. Kalau lepas pakai makin baik dia kata produk berkesan. Kalau lepas tu tak baik dia kata 'tindak balas'. Memang menang aje lah.

Kalau nak betul2 faham pasal penipuan pemasaran produk kesihatan ni, boleh baca buku 'Bad Science' karya Dr Ben Goldacre. Dia byk cerita tentang penipuan homeopathy, produk2 jus2, rendam2 kaki semualah. Baca.. moga kita tidak lagi buta dengan penipuan.

nurhafiza kamaruddin said...

Salam.. saya dah ada 2 set PB sendiri. Mula-mula beli masa berpantang anak ke-2. Lepas tu dapat free masa jadi agent PB. Alhamdulillah senang nak back in shape lps berpantang anak ke-4. Puas hati sangat dengan fabrik PB memang berbaloi pakai bertahun-tahun sbb lifetime warranty. :))

che rafidah said...

Salam sis.saya pengguna korset PB.sis sabarlah..mungkin sbb dpt introducer yang tak pandai nak terangkan.sis pakai lah pb tu..memang bagus..saya hilang gastrik n shaping balik lps bersalin pakai pb tu..gatal tu dulu2 ms awal pakai mmg rasa.lama2 akan okay.insyaAllah

Norliana Ibrahim said...

Alhamdulillah.
Produk SAHAJIDAH HAI O memang terbaik. Sistem pon sangat telus. Jangan kerana hanya segwrombolan agen yang dikatakan menipu rosak susu sebelangga.
Saya melahirkan anak 2 tahun berturut secara czer. Lps anak ke2 terus amalkan produk2 hai o dan kita da 4 tahun bersama haio. Memang saya bangga menjadi usahawan Hai O. Niat berniaga kerana Allah.
Eloklah saudari berkongsi cerita tak salah. Yang dok tambah asam garam bimbang nak cari kat mana ye org nyer tuk minta maaf ..
Maaf saya mencelah. Tak semua agen begitu.

Norliana Ibrahim said...

Alhamdulillah.
Produk SAHAJIDAH HAI O memang terbaik. Sistem pon sangat telus. Jangan kerana hanya segwrombolan agen yang dikatakan menipu rosak susu sebelangga.
Saya melahirkan anak 2 tahun berturut secara czer. Lps anak ke2 terus amalkan produk2 hai o dan kita da 4 tahun bersama haio. Memang saya bangga menjadi usahawan Hai O. Niat berniaga kerana Allah.
Eloklah saudari berkongsi cerita tak salah. Yang dok tambah asam garam bimbang nak cari kat mana ye org nyer tuk minta maaf ..
Maaf saya mencelah. Tak semua agen begitu.

Norliana Ibrahim said...

I lioke tu

Norliana Ibrahim said...

Setuju Sis

Norliana Ibrahim said...

I lioke tu

JEE said...

Maaf menyelit.. Jee cume nak share pengalaman sebagai pengguna koset DX Elken, Testimoni sendiri supaya boleh jd rujukan yg sama2 obses nak kurus macam JEE..Jee ibu kepada 4 orang anak..coming soon tambah lagi 1,hihihi..tapi Jee dah bersedia sbb target akan turun 20kg during berpantang.. In Shaa allah tercapai sbb sebelum ne pakai DX 2 bulan pun dah turun lebih 14KG. Jee memang obses ttg kurus ne, dulu pernah ambil treament kat Lo.do.. weight Management, hampir jadi testimoni tau tp tgh2 pregnant blk..hihihihi rugi kan, treatment dah la mahal, xde duit nak buat lg.. Tp dengan DX ne tak kesah la pregnant berapa kali pun..Pastu boleh gune DX blk and KURUS ples melentik balk kalah anak dara :P

Memang sangat selesa & berkesan.. In Shaa Allah..

Meh Jee bg FREE fitting, rasa sendiri kehebatan dia..Transform even after 10 minit fitting tau!!! At least korang bole buat comparison kan :P

Whatsup JEE @ 011-11926599. Dah cube baru tau..terkejut punye!!!