Review MUA..... Andaman Melisa

Assalamulaikum, 

Alhamdulillah sudah 1 hari dah kita puasa pada tahun ini... 

Ok! Mood review masih ada lagi ni.. hehehe..


so, nak review Lin nyer Make up Artis (MUA) pulak.. Wah! Artis la sangat kan??

Ko ingat ko sape?? hahaha...

Pape pun, ada aku kesah?? hihi.. Ramai yang cakap, majlis pertunangan tak payah nak wat besar-besaran sangat kan?? 

Yup! I agree.. Tapi depends la pada sesiapa.. 

Sebenarnya Lin pun tak sangka Majlis Pertunangan Lin sampai ada pelamin.. hehehe.. Tapi saya kan anak yang taat.. cewah.. Ini semua idaman ibu saya sendiri... 

So.. kembali kepada tajuk! My MUA..

Ok, MUA Lin adalah Jiran Lin sendiri ,


Kak Melisa tak de blog ... Tapi die ade FB... Korang klik kat nama tue.. Nanti ada la FB nyer..

Jom! Layan lagi gambar perubahan muka Lin yang tak pernah langsung bersolek berubah kesan daripada solekan kak Melisa.. 

Sangat cantik ok!... 

Gambar tidak bersolek dan kurus sikit.. skang dah gemuk!

Perubahannya??? Jeng..jeng... jeng.. jeng.. cewah!


Berubah tak??

Next!.. Layan Pelamin dan baju Lin daripada Kak Melisa jugak!.. Cantik taw!


Akhirnya...pelamin pertunangan





Korang nak contact dengan Kak Melisa..


Boleh terus call die..


0163467822




10 comments:

Nurulchumel said...

kak melisa tu org mane? kalau johor, nak jugak la utk tunang nnt.. :)

Azlina said...

Sebelah rumah Lin Nurul... Orang Muar jek...

Nurulchumel said...

ohh.. bagus nya. boleh amek dia jd MUA nurul jugak. harga dia camne plak?

PN.SaL said...

cantek....sebelah sal bertandang kaler ni la..orange...nnt jgn lupa follow ye yunk..http://aimeecomel.blogspot.com

sara petakbunga said...

wah ni dah meriah macam kahwin...:)

Lembayung Senja Photography said...

Promo only for b2b blogger http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/ . Dont miss it :)

BIE said...

cantiknya lynn di majlis pertunangan..

solek cantik, pelamin cantik, semuanya cantik..

perfect sgt :))

Azlina said...

Terima Kasih cik Bie....

zarith said...

mekap adalah super sweet.. suka sangat

Anonymous said...

buy xanax valium online florida valium dosage dentist - price for valium 10mg