~My Beloved Hubby~


~Mohamad Izzat Kamaruzaman~

Nama yang tertulis dihatiku sekarang...Kami telah genap setahun lebih...walaupun orang kata baru setahun jagung nak bajet kekal sampai kahwin..hu3...xpelah...

Do I care???

haha...entri kali nie aku nk citer pasal Dyea...yang telah memberi banyak makna dalam hidup aku..banyak perkara yang aku buat 1st tyme bersamanye..thanks abg! ( bawak dyea g jumpa family..syg dyea bagai nk giler)

Mcm mana la aku boleh jatuh hati dengan Dyea kan?? ish2..pada mulanya memang agak terkejut sebab kami sudah declare..xsangka2...

pada mulanya aku, kami hanya berkawan biasa...apa maksud biasa?? erk! kitaorang xpernah mesej..even ada dalam friendster n list ym..hik3..Ntah kenapa yek tiba-tiba kami boleh ter"pm" ...Opss! mesti dyea marah..sebab aku yang tanya die sebab status dyea waktu macam hampeh jek! nk sedih jek :p..

Aku pun waktu tue pun bosan..xde sape nk sembang..tue yang aku tanya..tapi SERIOUSLY..aku tak de perasaan langsung pun waktu tue..so jangan
nk perasan yek En.Izzat..hik3..

Lepas dyea kata tak de pape tue..kitaorang pun tak pernah pun pm lagi dan menjalankan kehidupan seperti manusia biasa.. ntah nape tiba2...dyea pulak kerap pm sy!! hahaha...lawak2..
kalau dah hari2 pm ...dan masing2 tukar idea "room" la konon..hak3..mustahil la x jatuh hati..

Then kitaorang jumpa..aku g melaka atas cabaran kawan2 pada ketika itu..hik3..
ha! terkejut beruk En.Izzat kita nie..taw pun..ingat lynn tak berani..(cewah!...)..SERIOUSLY for the second tyme..aku dan dyea..kami tiada pape
perasaan waktu jumpa..

Maybe after jumpa tue la...entah...hik3...rasa mcm ade rindu2 dan sakit2 lak hati bila dengar dyea dengan gurl lain..sampai la dua bulan lebih tue kot dyea datang johor bersama keluarganya...kitaorang keluar..dan dyea telah meluahkan perasaannya...hik3..masa tue nk bajet mahal kan?? so x jaw
ab pape...

Tapi malam tue, memang dh mcm couple..hik3..whatever it is..best bersama dengan En.Izzat nie..Aku bersyukur kepada Allah kerana membe
ri peluang kepada aku untuk mengenali insan yang bernama lelaki yang setia dan jujur...setelah Engkau memberi aku Ujian yang sangat menderita..tapi aku bersyukur...


Disini lynn nk kongsi gambar 1st yang buat lin terpikat kat dyea nie..:p


(En.Mohamad Izzat ketika muda2 dulu)


Walaupun ada yang rasa perkenalan kami amat singkat, tapi kami tetap bahagia....

2 comments:

Anonymous said...

hehehe..
best ble baca blk camne kite berkenalan..
abg SAYANG syg sgt2..

Siapa Lin?? said...

syg pun sayang abg sangat...