Azmah Wedding Decor & Event Contest

Assalamualaikum,

Malu la pulak, sebab tiba-tiba nak join contest bride to be kan?

Tak salah kot..

Kantoi la pulak kan? Ok! InsyaAllah saya akan bertunang dengan En.Izzat pada akhir bulan June 2012 .. statement berani mati tue! hahahaha...

Ok! Sesiapa yang ingin kahwin tahun ni atau pun tahun depan, boleh la join contest AZMAH AHMAD WEDDING DECOR & EVENT ni.. 

Ok! Jom tengok entri Lin! Kali ni, Lin malas nak taip panjang-panjang cuma nak letak gambar-gambar sahaja..

























Dah habis citer!

Oh ya! Cik Mila,

Nama saya : Nor Azlina Noh
Nama Pasangan dan bakal tunang : Mohamad Izzat Kamaruzaman.


Tarikh mula dan tutup contest : 28 February 2012 - 25 March 2012

Hadiah boleh tuntut bagi majlis 2012 dan 2013 taw!

Saya nak tuntut pada 2013! Tarikh nanti saya bgitaw! hehehe.. bajet mcm menang kan?? :p

Dapat no 3 pun jadi la kan??

p/s : sesungguhnya entri dan gambar-gambar ini telah diberikan pelepasan keizinan daripada bakal en tunang saya, Mohamad Izzat Kamaruzaman.

ok! jom join! 

Ok! namo copy paste taw! nanti tak grad nanti! hehehehe.. guro jek..

Cik Mila, awak comey.. tolong bagi saya yek?? saya berada di Muar, so... transportation en tunang saya tanggung.. hehehe



6 comments:

Anonymous said...

hehe..pandai ye awk wat entry n kene gn gambar..

Azlina said...

hehehe.... =)

Anonymous said...

Cik Lynn dah makin kreatif skrg ni..sy doakan sentiasa berbahagia..:)

Anonymous said...

Skrg makin jarang reply komen.. :(

Azlina said...

Saya baru baca komen nie..

Tq coz sudi comment2...

Anonymous said...

Thanks...