~~Baskin Robins Oh Baskin Robins~~

Assalamualaikum, 

Hari ni, Lin terpaksa merenung kesedihan.. huhuhu.. Nangis?? Dah nak nangis pun, Tapi kena tahan.. Hehe


Rabu dua minggu yang lepas, Lin teringat sangat nak makan/rasa Aiskrim di Baskin Robins. Mahal? Nak rasa juga, tiba-tiba nak mengidam sangat-sangat benda alah tue. 

Bila search kat web Baskin Robins, hari Rabu ada offer FREE 1 SCOP.. best kan? nyum..nyum..

Malangnya, Lin tak dapat gak rasa pada hari ni... sebab macam tak sempat ... Esoknya nak bangun awal lagi..

Minggu nie, merancang sorang-sorang nak makan aiskrim Baskin Robins.. Rancang hari Ahad nie.. Sebab Sabtu, kolej Lin ada buat Pendaftaran untuk second intake..


yeah..yeah...yeah ... nak makan aiskrim.. search lagi web Baskin Robins.. sedapnya tengok gambar-gambar aiskrim... Tak sabar..




Malam semalam, Lin terpaksa batalkan hasrat Lin untuk merasai aiskrim tue.. huhu.. sedih sampai nak nangis.. nak nangis macam kat bawah nie boleh? hehe..



Lin tak dapat nak makan lagi! terpaksa buat-buat ada kerja hari ahad nie.. Nak buat pe yek?? Dah cakap dengan pensyarah-pensyarah kat sini yang Lin tak dapat nak tengok budak-budak orientasi hari Ahad nie.. At last, kena cakap balik dengan diorang...

so!


bye-bye Baskin Robins... bye-bye.. bye... Baskin RObins....




2 comments:

cikpia said...

kebetulan, just had b.robins semalam. he he.......

Azlina said...

bestnyer...